TBMM Başkanvekili Aydın'ın Katıldığı İftarda Kavga: 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

TBMM Başkanvekili Aydın'ın Katıldığı İftarda Kavga: 5 Yaralı

TBMM Başkanvekili Aydın\'ın Katıldığı İftarda Kavga: 5 Yaralı

ADIYAMAN'ın Kahta İlçesi'nde, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ile kent protokolünün katıldığı iftar yemeğinde husumetli iki ailenin fertleri arasında çıkan kavgada 5 kişi yaralandı.

12.06.2017 11:31

ADIYAMAN'ın Kahta İlçesi'nde, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ile kent protokolünün katıldığı iftar yemeğinde husumetli iki ailenin fertleri arasında çıkan kavgada 5 kişi yaralandı.

Kahta ilçe merkezindeki bir düğün salonunda dün akşam Kahta Belediyesi ile Gaziosmanpaşa, Sultangazi, Arnavutköy'deki Adıyamanlılar dernekleri tarafından iftar programı düzenlendi. İftara TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Ak Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, protokol üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Oruçların açılmasının ardından salonda bulunan kalabalığa hitap eden TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın'ın konuşması sırasında aralarında husumet bulunan iki ailenin fertleri arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyüp, tarafların birbirine tekme tokat saldırdığı kavgaya dönüştü. Salonda bulunan ve takviye olarak gelen polislerin müdahalesiyle sonlandırılan kavgada yaralanan Hüseyin Alıkçı, Ercan Çiçek, Abdulhekim Yıldırım, Emin Toprak ve Enver Eken ambulansla Kahta Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralılar, acil serviste ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

Yaralananların yanı sıra olaya karışanların gözaltına alındığı kavgayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TBMM Başkanvekili Aydın'ın Katıldığı İftarda Kavga: 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement