Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, 'Yılın Kareleri 2023' oylamasına katıldı - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, 'Yılın Kareleri 2023' oylamasına katıldı

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, \'Yılın Kareleri 2023\' oylamasına katıldı

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Anadolu Ajansı'nın 'Yılın Kareleri 2023' oylamasına katılarak, Türkiye ve dünya gündemini etkileyen fotoğrafları inceledi ve seçimlerini yaptı. Vali Soytürk, deprem, Gazze saldırıları, çevre ve yaşam, haber ve spor kategorilerinde yer alan etkileyici fotoğraflara oy verdi.

02.01.2024 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri 2023" oylamasına katıldı.

Soytürk, makamında gerçekleştirdiği oylamada, Türkiye ve dünya gündemini etkileyen, önemli uluslararası medya organlarında sıkça kullanılan en etkileyici seçkideki 5 kategoride sunulan 147 fotoğrafı inceledi.

Soytürk, " Deprem: Umut" adıyla oylamaya sunulan seçkiden Eren Bozkurt'un "Kurtarma sevinci" fotoğrafını, İsrail yönetiminin savaş suçu niteliğindeki saldırıları hakkında delil kabul edilerek tarihe not düşen " Gazze: Kanıt" kategorisinden ise Montaser Alsawaf'ın "Masumiyet" fotoğrafını oyladı.

"Çevre ve Yaşam" kategorisinde Osmancan Gürdoğan'ın "Zamanın donduğu an", "Haber" kategorisinde Murat Kula'nın " Filistin'e destek", fotoğraflarını seçen Vali Soytürk, "Spor" kategorisinde ise Dursun Aydemir'in "Dünyanın sultanları" adlı fotoğrafına oy verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, 'Yılın Kareleri 2023' oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement