Tekne Kazasında Ölen İşadamının Cenazesi Alanya'ya Getirildi - Son Dakika
Güncel

Tekne Kazasında Ölen İşadamının Cenazesi Alanya'ya Getirildi

Tekne Kazasında Ölen İşadamının Cenazesi Alanya\'ya Getirildi

İstanbul'da teknesinin kayalıklara çarpması sonucu hayatını kaybeden işadamı Mustafa Söylemez'in cenazesi, ikamet ettiği Alanya ilçesine getirildi.

31.05.2012 01:05

İstanbul'da teknesinin kayalıklara çarpması sonucu hayatını kaybeden işadamı Mustafa Söylemez'in cenazesi, ikamet ettiği Alanya ilçesine getirildi.

Sedef Adası'nda bir davetten Ataköy Marina'ya dönen ve içinde kaptan, yardımcı kaptan ile iki yolcunun bulunduğu tekne, Büyükada Kurşunburnu mevkiinde kayalıklara çarpmış ve çarpmanın etkisiyle alabora olan teknenin içinde bulunan ünlü işadamı Mustafa Söylemez hayatını kaybetmişti.

İşadamının cenazesi, İstanbul'da yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak uçakla Antalya Havaalanı'na getirildi. Alanya Şoförler Odası'a ait cenaze nakil aracı ile gece saatlerinde Alanya'ya getirilen cenaze, ilk olarak Alanya Belediyesi Morgu'na kaldırıldı.

Cenaze gelene kadar işadamının evinin önünde Kur'an-i Kerim okundu. Morgda kefenlenen cenaze daha sonra evine götürüldü. Tabut, cenazeyi bekleyen akrabaları ve yakınları tarafından araçtan alınarak omuzlarda evinin avlusuna kadar taşındı. Ardından eşi ve çocukları evden inerek cenazeye son kez baktılar. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekne Kazasında Ölen İşadamının Cenazesi Alanya'ya Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement