Tekzen 133.Mağazasını Niğde'de Açtı - Son Dakika
Güncel

Tekzen 133.Mağazasını Niğde'de Açtı

Tekzen 133.Mağazasını Niğde\'de Açtı

Türkiye'nin yüzde 100 yerli sermayeli ve en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen, 133. Mağazasını Niğde'de hizmete açtı.

30.03.2018 14:47  Güncelleme: 14:46

Niğde'deki ilk mağazasını açan Tekzen, "Her ilde bir TEKZEN" hedefi doğrultusunda mağazalaşma atağını sürdürüyor.

"Her ilde bir TEKZEN" hedefiyle büyümeye devam eden Tekzen, Niğde'deki ilk mağazasını Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Doğa Plaza'da hizmete açtı. Tekzen, Niğde ile birlikte 57 ilde 133 mağaza sayısına ulaşmış oldu.

Tekzen Niğde mağazasının açılışı Tekzen Operasyon Müdürü Ekrem Erol, Tekzen Mağazalar Kurulum Müdürü Hasan Şener Bilge ve Tekzen Bölge Müdürü Servet Şahin'in yanısıra yerel yetkililer ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.

Türkiye'nin dört bir yanına yayılan mağazalarında müşterilerine 20 bini aşkın ürün çeşidiyle kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet sunan Tekzen, evlerini güzelleştirmek isteyen Niğdelilerin ilk durağı olacak. Tekzen,1.500 m2'lik satış alanına sahip yeni mağazasında 25 kişilik personel kadrosuyla tüketicilerine kaliteli bir alışveriş deneyimi sunacak.

Evlerini güzelleştirmek isteyen Niğdelilere Açılışa Özel Kampanya

Her mağaza açılışında olduğu gibi Niğde mağazası açılışında da özel kampanya başlatan Tekzen;Alpino 6 Kapılı Gardropp ürününü 699,TL'den 599 TL'ye, Tv Ünitesini 349,90 TL'den 249 TL'ye, LED'li Yaprak Avizeyi 199,90 TL'den 99 TL'ye, 80 cm Nehir Asma Banyo Dolabını 349,90 TL'den 269 TL'ye, 15 LT Plastik İç Cephe Boyasını 69,99 TL'den 39 TL'ye, 2600W Goldmaster Amor Ütüyü 79,99 TL'den 49 TL'ye oldukça avantajlı fiyatlarla tüketicilerine sunuyor. Tekzen'in açılışına özel kampanya ürünleri stoklarla sınırlıdır.

Tekzen, 100 yerli sermayeli bir şirket olarak ev güzelleştirmede agresif büyüme stratejisine paralel olarak, durağan ekonomik ortamda dahi perakendenin lokomotiflerinden biri olmaya devam edecek.

Fotoğraf altı: Niğde Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç, Niğde Vali Yardımcısı Adnan Türkdamar, Bor Kaymakamı Bekir Sıtkı Dağ, , Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Niğde Ticaret Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası önceki dönem Başkanı Serdar Ecemiş, Niğde OSB YK Başkanı Mustafa Altunbaş, Tekzen Operasyon Müdürü Ekrem Erol, Tekzen Mağazalar Kurulum Müdürü Hasan Şener Bilge, Tekzen Bölge Müdürü Servet Şahin

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tekzen 133.Mağazasını Niğde'de Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement