Temps D'images 2011 İmajın Performans ile Buluştuğu Festival Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Temps D'images 2011 İmajın Performans ile Buluştuğu Festival Başlıyor

Temps D\'images 2011 İmajın Performans ile Buluştuğu Festival Başlıyor

Temps D'images 2011 İmajın Performans ile Buluştuğu Festival Nisan Ayında Garajistanbul'da!

04.04.2011 13:34

Sahne ile imaj bu festivalde buluşuyor,

garajistanbul festivalin üçüncü senesinde günceli takip etmek isteyenlere farklı etkinlik seçenekleri ile hitap etmeye devam ediyor.

09 Nisan- 30 Nisan 2011 tarihleri arasında garajistanbul'da üçüncüsü düzenlenecek olan uluslararası Temps D'images Festivali (vakt-imaj) bu sene ağırlıklı olarak müziğin görsel sanatlar ile olan etkileşimine yer veriyor. Temps D'Images Festivali (vakt-imaj) bu seneki programında elektro, dubstep, techno ve deneysel house müzik tarzında, videoart ile içiçe geçmiş konserler, disiplinlerarası tiyatro ve dans gösterileri, 3-D mapping çalışmaları, interaktif yerleştirmelerle, İstanbul'daki üniversiteler ile yürütülecek olan teknoloji, sanat etkileşimi üzerine seminerler ve atölye çalışmaları yer alıyor.

Festival, Mixmag Dergisi tarafından 'yüzyılın en heyecan verici, eğlendirici ve karizmatik DJ'lerinden biri' olarak adlandırılan İngiltere'li DJ Kissy Sell Out ile açılıyor.

Festivalde dikkat çeken diğer isimler; Gudrun Gut feat Sonja Bender, Hexstatic, Zenzile, Taxi Val Mentek, Jutojo, Farfara, Anadolu'nun Kayıp Şarkıları, Kolektif İstanbul…

Yurtdışından gelecek çalışmaların dışında, KASSAS ve aHHval gibi görüntü, film, müzik, performansı içine alan projeler ve Selçuk Artut ile atölye çalışmaları da yer alacak. Anadolu'nun Kayıp Şarkıları, festivale özel bu gösterimde konuk sanatçıların sürpriz katılımları ile Anadolu'nun büyüleyici görüntüleri eşliğinde bize olağanüstü bir konser deneyimi yaşatacak.

garajistanbul festival boyunca sürecek konserler ve çok yönlü etkinliklerle kendini 'YENİ' ile ilişkilendiren herkesi Temps D'images (vakt-imaj) festivaline davet ediyor!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Temps D'images 2011 İmajın Performans ile Buluştuğu Festival Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement