Teröristlerin Tüm Geçiş Noktaları Abluka Altında - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Teröristlerin Tüm Geçiş Noktaları Abluka Altında

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Teröristlerin Tüm Geçiş Noktaları Abluka Altında

Şırnak ile Hakkari'nin Çukurca İlçesi Arasında Teröristlerin Geçiş Noktalarını Abluka Altına Alan Mehmetçik Elleri Tetikte Bekliyor.

Şırnak ile Hakkari’nin Çukurca ilçesi arasında teröristlerin geçiş noktalarını abluka altına alan Mehmetçik elleri tetikte bekliyor.

Şırnak dağlarında dün de hareketli saatler yaşandı. Tam teçhizatlı askerler, Cudi ve Küpeli’den sonra Bestler Dereler ile Kato dağında da operasyon başlattı. PKK’lı teröristlerin Türkiye’ye geçiş noktası olan bu bölgelere giden yollarda da önlemler arttırıldı. Şırnak- Cizre, Şırnak- Uludere ve Uludere- Çukurca arasındaki yollarda oluşturulan kontrol noktalarında durdurulan tüm araçlar, torpido gözlerine kadar aranıyor. Bu arada, teröristlerin Türkiye’ye sızması muhtemel olan noktalar da abluka altına alındı. Mehmetçik, 24 saat boyunca bölgede elleri tetikte bekliyor. Ayrıca dağların üzerinde helikopterler sürekli keşif uçuşları yapıyor.

Kaynak: DHA