Teşekkürler İçmeler Teşekkürler Marmaris - Son Dakika
Güncel

Teşekkürler İçmeler Teşekkürler Marmaris

Teşekkürler İçmeler Teşekkürler Marmaris

İçmeler Belediyesi'nin de desteğiyle düzenlediği dayanışma çayından, 10 Bin TL gelir elde etti.

28.11.2011 10:54

Marmaris'in İçmeler Beldesi'nin ilk Anadolu Lisesi olan, Hacı Ali Akın Anadolu Lisesi; okulun temel ihtiyaçlarına ekonomik çözüm bulabilmek için, İçmeler Belediyesi'nin de desteğiyle düzenlediği dayanışma çayından, 10 Bin TL gelir elde etti.

Marmaris'in tanınmış popüler sesi Sanatçı Evşen'in eğlenceyi doruğa taşıdığı etkinlikte, Van'dan gelen depremzede hanımlar da konuk olarak moral depoladılar.

Okul Aile Birliği Başkanı Hayriye Gürkan beklemedikleri kadar büyük bir destek gördüklerine dikkat çekerek;" Teşekkürler İçmelerHalkı, teşekkürler Marmaris Halkı!.. Çocuklarımızın sağlıklı bir eğitim sürdürebilmeleri için ekonomik desteğe ihtiyacımız oldukça fazla. Şu an okulumuzun devam eden tadilatı, memurumuzun maaşı, eksik olan güvenlik görevlisi ve hizmetli kadrolarımıza personel alabilmemiz için ciddi ölçüde ekonomik desteğe ihtiyacımız var. Bu etkinlikten sağladığımız yaklaşık 10 Bin TL ile eksiklerimizin bir kısmını giderebileceğiz. Emeği geçen herkese, okulumuz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

Eğitim Gönüllüsü Evşen ve Özdemir Kardeşler

Etkinlikte ücretsiz sahne alan Marmaris'in büyüleyici sesi Evşen, depremzede konuklara moral verirken, okula destek veren konuklara da yaklaşık 1 saat süren bir müzik ziyafeti çekti. Günün diğer bir gönüllüsü de, Muğla'da ezelden beri müzik yapan Özdemir Kardeşler Orkestrası'nın en genç kuşağıydı.

Orkestranın kurucusu dedesi Reşat Özdemir'le aynı adı taşıyan torun Reşat Özdemir, "Boynuz kulağı geçer" sözünü kanıtlarcasına kardeşleri Ali ve Emre Özdemir'le birlikte 4 saat boyunca durmaksızın müzik yaparak, konuklara doyulmaz bir eğlence günü yaşattılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Teşekkürler İçmeler Teşekkürler Marmaris - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement