TİKA'dan Kosova'ya yardım eli - Son Dakika
Güncel

TİKA'dan Kosova'ya yardım eli

TİKA'dan Kosova'ya yardım eliEnis TABAK/Prizren, (DHA)- Kosova'da koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle zor günler geçiren ihtiyaç sahibi bin 600 aileye yardım eli Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı'dan (TİKA) geldi.

17.04.2020 16:06  Güncelleme: 11:37

TİKA'dan Kosova'ya yardım eli

Enis TABAK/ Prizren, (DHA)- Kosova'da koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle zor günler geçiren ihtiyaç sahibi bin 600 aileye yardım eli Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı'dan (TİKA) geldi. Temel gıda malzemesinden oluşan 32 ton yardım paketi ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Kosova'da koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle zor günler geçiren ihtiyaç sahibi bin 600 aileye yardım eli Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı'dan (TİKA) geldi. TİKA, Prizren'de de ihtiyaç sahibi ailelere yardım paketlerini dağıttı. Prizren Belediyesi'ne bağlı Sosyal İşler Merkezi'nde düzenlenen dağıtım törenine Prizren Belediyesi Başkanı Mütahir Haskuka, Türkiye Prizren Başkonsolosu Serdar Özaydın ve TİKA Priştine Koordinatörü Hasan Burak Ceran de katıldı. DHA'ya konuşan Başkonsolos Serdar Özaydın, Türkiye Cumhuriyeti'nin her zaman olduğu gibi bu zor dönemde de Kosova halkının yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğibi söyledi.

'TÜRK HALKINA MİNNETTARIZ'

Prizren Belediyesi Başkanı Mütahir Haskuka da desteklerinden dolayı Türk milletine ve Türkiye Cumhuriyeti devleti yetkililerine teşekkür etti. Haskuka, bu zor dönemde ihtiyaç sahibi vatandaşlara sahip çıktıklarından dolayı 'Türk halkına minnettarız' dedi.

TİKA\'dan Kosova\'ya yardım eli
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TİKA'dan Kosova'ya yardım eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement