Gaziantep'te TIR'a Tüfekle Ateş Açıldı, Sürücü Olayda Yaralandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gaziantep'te TIR'a Tüfekle Ateş Açıldı, Sürücü Olayda Yaralandı

Gaziantep\'te TIR\'a Tüfekle Ateş Açıldı, Sürücü Olayda Yaralandı
12.09.2014 17:47  Güncelleme: 18:07

Gaziantep'te seyir halindeki TIR'a, yoldan geçen otomobilden ateş açılması sonucunda sürücü yüzüne isabet eden saçmalarla yaralandı.

Gaziantep'te, seyir halindeki TIR'a, yoldan geçen otomobilden ateş açıldı. Saldırıda TIR sürücüsü 23 yaşındaki Uğur Kılınç yaralandı, ateş açan saldırgan ise kaçtı.

AV TÜFEĞİYLE TIRA ATEŞ AÇILDI

Olay, öğleden sonra Gaziantep- Adana Otoyolu'nun 3'üncü kilometresinde meydana geldi. Osmaniye'den Şanlıurfa'ya giden Uğur Kılınç yönetimindeki 27 KLE 82 plakalı TIR'a, otoyolda plakası belirlenemeyen otomobilden av tüfeği ile ateş açıldı. Saldırıda ön camı kırılan TIR'ın sürücüsü Uğur Kılınç, yüz ve göğüs bölgesine isabet eden saçmalarla yaralandı.

ŞÜPHELİLER OLAY YERİNDEN KAÇTILAR

Saldırıyı gerçekleştiren şüpheliler otomobille kaçarken, yaralanan Kılınç ise TIR'ını yol kenarına park ettikten sonra telefonla güvenlik güçleri ve sağlık ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri yaralanan sürücüyü ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne götürdü. Tedavisine başlanan ve sağlık durumu iyi olan sürücünün ifadesi doğrultusunda polis, kaçan şüpheli veya şüphelilerin kimliğinin saptanarak yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te TIR'a Tüfekle Ateş Açıldı, Sürücü Olayda Yaralandı - Son Dakika


Advertisement