Tiyatro Oyuncusu Yıldız: "Bugüne Kadar Avrupa'dan Türkiye'yi İzlediler, Şimdi de Türkiye'dekiler... - Son Dakika
Güncel

Tiyatro Oyuncusu Yıldız: "Bugüne Kadar Avrupa'dan Türkiye'yi İzlediler, Şimdi de Türkiye'dekiler...

- Tiyatro oyuncusu Yıldız: "Bugüne kadar Avrupa'dan Türkiye'yi izlediler, şimdi de Türkiye'dekiler Avrupa'dakileri izlesin istedik"DUSSELDORF - Ünlü tiyatro oyuncusu Metin Yıldız, Star Akademi adlı Türk tiyatro okulundaki 'Genomen' internet komik video ve dizi projesi için Almanya'ya geldi.

12.07.2017 10:57

- Tiyatro oyuncusu Yıldız: "Bugüne kadar Avrupa'dan Türkiye'yi izlediler, şimdi de Türkiye'dekiler Avrupa'dakileri izlesin istedik"

DUSSELDORF - Ünlü tiyatro oyuncusu Metin Yıldız, Star Akademi adlı Türk tiyatro okulundaki 'Genomen' internet komik video ve dizi projesi için Almanya'ya geldi. Ünlü oyuncu bu projenin ilk kez uygulandığını ifade ederek, "Bugüne kadar Avrupa'dan Türkiye'yi izlediler, şimdi de Türkiye'dekiler Avrupa'dakileri izlesin istedik" dedi.

Almanya'nın Gelsenkirchen şehrinde faaliyet gösteren Star Akademi adlı Türk tiyatro okulunda ilk çekimleri gerçekleştirilen "Genomen" adlı internet komik video projesine katılan ünlü oyuncu Metin Yıldız, İHA muhabirine özel açıklamalarda bulundu.

"Proje ilk olacak"

Metin Yıldız röportajında şu ifadelere yer verdi: "'Genomen' diye bir projemiz var. İnternet komik video projesi. Burada çok yetenekli, kendisini iyi ifade eden, bu işi yapmak isteyen o kadar çok insan var ki, onların içerisindeki bu yetenekleri süzüp, onlarla birlikte iyi mizah yapmak istiyoruz. Yine her zamanki gibi yaptığımızı yapıp, insanları güldürmek istiyoruz. Tek farkı, bunu bu sefer buradan yapacağız. İkincisi de bir internet dizisi çekeceğiz. Buranın entegrasyonu ile ilgili, çatışması ile ilgili, buradaki insan ilişkileri ile ilgili. Türk - Alman ilişkileri bütün bunları süzüp bununla ilgili bir internet dizisi yapacağız. Amacımız şu; yıllarca buradan gurbetçi denilen bu insanlar, Türkiye'yi izlediler. Şunu istiyoruz. Bütün herkes, bütün dünyada yaşayan Türkler, ama özellikle Türkiye'den ilk kez burası izlensin istiyoruz. Yönümüzü hem o yöne çevireceğiz, hem de buradaki ortak problemleri ele alacağımız bir şeyler yapacağız. Sevgili usta hocamız Serkan İpekören ile birlikte çok iyi bir şeyler yapmak için yola çıktık."

"Kendimi Türkiye'de hissettim"

Ünlü oyuncu, Almanya'da kendisini yalnız hissetmediğini belirterek, Almanya'da Alman'dan çok Türklere rastladığını, bunun da kendisini mutlu ettiğini söyledi.

"Gençlere kapıları açtık"

Star Akademi sahibi Ali Ekber Yıldız da, bu projenin ilk kez gerçekleştirildiğine vurgu yaparak, amaçlarının Almanya'daki Türk gençlerini sokaklardan çekip, sosyal projeler ile topluma kazandırmak olduğunu ifade etti. Ali Ekber Yıldız, "Biz elimizden geleni yapacağız, kapıları açtık. Gençleri bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Daha sonra, ünlü tiyatro oyuncusu Metin Yıldız, yönetmen Serkan İpekören, Star Akademi sahipleri Ali Ekber Yıldız, Metin Aydın ve öğrenciler tiyatro sahnesi önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Tiyatro Oyuncusu Yıldız: "Bugüne Kadar Avrupa\'dan Türkiye\'yi İzlediler, Şimdi de Türkiye\'dekiler...
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tiyatro Oyuncusu Yıldız: 'Bugüne Kadar Avrupa'dan Türkiye'yi İzlediler, Şimdi de Türkiye'dekiler... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement