Trabzon'da Kaçakçılık ve Uyuşturucuyla Mücadele Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Trabzon'da Kaçakçılık ve Uyuşturucuyla Mücadele Operasyonu

Trabzon\'da Kaçakçılık ve Uyuşturucuyla Mücadele Operasyonu

Trabzon'da yapılan operasyonlarda 22 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Operasyonlarda 330,21 gram sentetik uyuşturucu, 66,19 kubar esrar, 27,17 gram skunk esrar, 9 sentetik hap, 4 ruhsatsız tabanca, 5 şarjör, 62 fişek ile öğütücü ve hassas terazi ele geçirildi. Ayrıca kaçak alkol, tütün, tütün mamulleri, mükerrer bandrollü ve bandrolsüz emtia ürünlerin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda 310 bin dal sahte bandrollü makaron ele geçirildi.

22.02.2024 13:43  Güncelleme: 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'da kaçakçılık ve uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında 22 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Akçaabat ve Vakfıkebir Emniyet Amirliklerince narkotik suçlarla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda, 330,21 gram sentetik uyuşturucu, 66,19 kubar esrar, 27,17 gram skunk esrar, 9 sentetik hap, 4 ruhsatsız tabanca, 5 şarjör, 62 fişek ile öğütücü ve hassas terazi ele geçirildi.

Operasyonlarda gözaltına alınan 21 kişi hakkında adli işlem yapıldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçak alkol, tütün, tütün mamulleri, mükerrer bandrollü ve bandrolsüz emtia ürünlerin yakalanmasına yönelik çalışmalarda ise Ortahisar ilçesinde E.K'nin iş yerinde arama yapıldı.

Aramalarda, 310 bin dal sahte bandrollü makaron ele geçirildi.

Şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trabzon'da Kaçakçılık ve Uyuşturucuyla Mücadele Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement