Trabzonspor Futbol Şubesi Sorumlusu Alioğlu: "Makukula Transferinde Netleşen Bir Şey Yok" - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor Futbol Şubesi Sorumlusu Alioğlu: "Makukula Transferinde Netleşen Bir Şey Yok"

Trabzonspor Futbol Şubesi Sorumlusu Alioğlu: "Makukula Transferinde Netleşen Bir Şey Yok"

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, Makukula'nın Transferi İçin Girişimlerin Sürdüğünü Belirterek, "makukula Konusu Baştan Beri Speküle Ediliyor. Hocamız da Bu Konuda Çok Fazla Kafa Yordu. Şu Anda Oyuncunun Transferinde Netleşen Bir Şey Yok" Diye Konuştu.

16.07.2010 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, Makukula'nın transferi için girişimlerin sürdüğünü belirterek, "Makukula konusu baştan beri speküle ediliyor. Hocamız da bu konuda çok fazla kafa yordu. Şu anda oyuncunun transferinde netleşen bir şey yok" diye konuştu.

Almanya'nın Witten kentinde Portekiz'in güçlü ekiplerinden FC Porto ile yaptığı hazırlık maçını 1 -0 kaybeden Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş, futbolcuların sergilediği performanstan memnun kaldı. Oyuncularının kendi isteklerini yerine getirmeye çalıştığını söyleyen Güneş, "Tam olarak isteklerim gerçekleşmese de ilerleyen günlerde eksiklerimizi giderip tam hazır hale geleceğimizi düşünüyorum. İlk hazırlık maçında 5 gol atıp, ikinci maçta hiç atamamızın forvette sıkıntı olduğu anlamını taşımaz. Çünkü henüz oyun anlayışımızı takıma adapte etmek için uğraşıyoruz. Forvet transferi gerçekleşmeden sürekli olarak bunu ön plana atmak çok doğru değil" diye konuştu.

ALİOĞLU: "TEOFİLO BU AKŞAM GELİYOR"

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu ve Hollanda kampı kafile başkanı Dr. İhsan Alioğlu ise düzenlediği basın toplantısında Kolombiyalı futbolcu Teofilo Gutierrez'in vize işlemlerinde yaşanan sıkıntılara açıklık getirdi. Alioğlu, Teofilo'nun vize işlemlerinin halledildiğini belirterek, "Kulübün vize girişimi olarak eksikliği yok. Kolombiya dahil üçüncü dünya ülkeleri belli işlemler üzerinden hareket ederler. Belli bir soruşturma zamanı vardır. O zaman tamamlanmadan bu oyuncu ve kişinin bulunmuş olduğu ülke büyükelçilikleri vize verme yetkisine sahip değil. Bu olumsuzluğu yaşamamak için kendi ülkesinde sorunu halletmesi için talimat verdik. Orada gecikme oldu. Ama yaptığımız girişimlerle bu sorunu çözümledik ve futbolcumuz bu akşam kampa katılacak" dedi.

"FORVET ARAYIŞLARIMIZ SÜRÜYOR"

Alioğlu, Portekizli futbolcu Ariza Makukula'nın transferi için girişimlerinin sürdüğünü de ifade ederek, "Makukula konusu baştan beri speküle edilen bir konu. Kulübün yetkili ağızlarının sezon bittikten sonra iki nokta transfer olacaktır şeklinde demeçleri vardı. Savunmaya yaptığımız transferden sonra şimdi arayışlarımız forvete yöneldi. Forvet oyuncuları hakikaten zor bulunan, ekonomik olarak da çok yüksek fiyatlı futbolcular. Makukula'da Türkiye'de gol kralı olmuş ve şu anda boşta olması dolayısıyla gündeme çok geldi. Teknik direktörümüz bu konuya çok kafa yordu ve ismi zaman zaman zikredildi. Şu an için neticelenmiş bir şey yok. İmza aşamasına gelmeden bu konuda konuşmak doğru değil" ifadelerini kullandı.

AKSU GÖRÜŞMELERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Bu arada Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu, Makukula transferini sonlandırmak için Portekiz de girişimlerini sürdürüyor. Aksu'nun bu transferde yaşanan sorunları gidermek için son olarak Benfica kulübüyle bir kez daha masaya oturacağı ve ardından Makukula'nın transferini büyük ölçüde sonlandırabileceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor Futbol Şubesi Sorumlusu Alioğlu: 'Makukula Transferinde Netleşen Bir Şey Yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement