Trabzonspor, Necmettin Karaduman İçin Mesaj Yayınladı - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor, Necmettin Karaduman İçin Mesaj Yayınladı

Trabzonspor, Necmettin Karaduman İçin Mesaj Yayınladı

TRABZONSPOR Kulübü, hayatını kaybeden bordo mavili kulübün Divan Kurulu ve Onur üyesi eski TBMM Başkanı Necmettin Karaduman'ın vefatı nedeniyle mesaj yayınladı.

22.06.2017 16:46

TRABZONSPOR Kulübü, hayatını kaybeden bordo mavili kulübün Divan Kurulu ve Onur üyesi eski TBMM Başkanı Necmettin Karaduman'ın vefatı nedeniyle mesaj yayınladı.

Kulübün internet sitesinden, 'Necmettin Karaduman'ı kaybettik' başlığıyla yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüzün Onur ve Divan Kurulu üyesi, değerli siyaset ve devlet adamı Necmettin Karaduman'ı kaybettik. 1927 yılında Trabzon'da dünyaya gelen Necmettin Karaduman, Trabzon Lisesi'nden mezun olduktan sonra üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde tamamladı. Kaymakamlık, Mülkiye Müfettişliği ve valilik görevlerinde bulunan Karaduman, emekliliğinin ardından Trabzon Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yer aldı. Karaduman, 1983-1987 yılları arasında Meclis Başkanlığı görevini yürüttü. Trabzon tarihi ve kültürü üzerine çalışmaları ile bilinen Trabzon Araştırmaları Merkezi Vakfı'nın başkanlığını yapan, kulübümüzün Divan Kurulu üyesi Necmettin Karaduman, 2010 yılında Onur üyeliği ile taltif edilmişti. 90 yaşında aramızdan ayrılan Sayın Necmettin Karaduman'ı rahmetle anıyoruz. Mekanı cennet olsun."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor, Necmettin Karaduman İçin Mesaj Yayınladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement