Trafik Kazaları - Son Dakika
Güncel

Trafik Kazaları

Yurtta meydana gelen trafik kazalarında 15 kişi yaralandı.

27.05.2015 15:48

Yurtta meydana gelen trafik kazalarında 15 kişi yaralandı.

Kütahya'nın Simav ilçesinde, Ayşen Kocabaş (37) idaresindeki 43 ZA 593 plakalı otomobil, Simav- Harmancık karayolunun 1. kilometresinde, Erkan Göktepe'nin (27) kullandığı 43 KU 134 plakalı otomobille çarpıştı. Sürücü Kocabaş ve aynı araçtaki Betül Köklü (19), Fikriye Elif (13) ile diğer otomobili kullanan Göktepe yaralandı. Yaralılar, Doç. Dr. İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, Yusuf Gürgen yönetimindeki 25 PA 443 plakalı otomobil, Lavaşan Deresi mevkisinde, Übeydullah Erdem idaresindeki 12 AU 105 plakalı kamyonetle çarpıştı. Şarampole devrilen kamyonetteki Özkan Erden, Hacı Değirmenci, Abdullah ve Sıtkı Batur yaralandı. Yaralılar, Bingöl ve Karlıova Devlet hastanelerinde tedavi altına alındı.

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, Necdet Arslan'ın kullandığı 17 TA 994 plakalı kamyonet, Çiftlik köyü yakınında devrildi. Yaralanan Arslan ile İsmail Demir, Mehmet Güven ve Mustafa Eren, Bayramiç Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bayramiç'te, Hidayet Sürgüt idaresindeki 35 CNA 19 plakalı hafif ticari araç, Kızılyar Caddesi'nde, Sibel Göksu yönetimindeki plakasız motosikletle çarpıştı. Kazada, Göksu ile motosikletteki Şengül Baydo ve Erdem Göksu yaralandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trafik Kazaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement