Transanatolıa'da Kemal Merkit ile Wouter Vaarkamp İçin Saygı Konvoyu - Son Dakika
Güncel

Transanatolıa'da Kemal Merkit ile Wouter Vaarkamp İçin Saygı Konvoyu

Transanatolıa\'da Kemal Merkit ile Wouter Vaarkamp İçin Saygı Konvoyu

Ülkemizde üçüncü kez düzenlenen Transanatolia yarışının üçüncü gününde yaşanan talihsiz sportif kaza sonucunda yaşamını yitiren Türk sporcu Kemal Merkit ile Hollandalı sporcu Wouter Vaarkamp anısına, organizasyonda mücadele eden sporcular saygı...

09.09.2012 15:29

Nevşehir, (DHA)

Ülkemizde üçüncü kez düzenlenen Transanatolia yarışının üçüncü gününde yaşanan talihsiz sportif kaza sonucunda yaşamını yitiren Türk sporcu Kemal Merkit ile Hollandalı sporcu Wouter Vaarkamp anısına, organizasyonda mücadele eden sporcular saygı konvoyuna çıktı.

Antalya'da başlayan yarışın üçüncü günü olan 7 Eylül Cuma sabahı gerçekleşen kazanın ardından, organizatörler ve tüm katılımcıların ortak kararıyla Trananatolia Rally Raid'in devam etmesi kararı alındı. Yarışın 4. gün rotası olan Kapadokya-Aladağlar etabında süre tutulmadan tüm yarışçılar hayatını kaybeden arkadaşları anısına araçlarına siyah kurdele bağlayarak, peş peşe start aldı ve saygı konvoyu oluşturdu. Start almadan önce hayatını kaybeden pilotların aileleriyle tüm sporcular tek tek görüşerek taziyelerini bildirdi ve araçlarına Kemal Merkit ile Wouter Vaarkamp'ın fotoğraflarını yapıştırdı.

Kapadokya'dan Aladağlar Çamardı bölgesine gelen sporcular 9 Eylül sabahı Çamardı'ndan start alarak Transanatolia Rally Raid mücadelesine devam etti.

Organizasyon, 11 Eylül Salı günü Alanya'da son bulacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Transanatolıa'da Kemal Merkit ile Wouter Vaarkamp İçin Saygı Konvoyu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement