Tsyd'den, Tff Başkanı Özgener'e Özel Ödül - Son Dakika
Güncel

Tsyd'den, Tff Başkanı Özgener'e Özel Ödül

Tsyd\'den, Tff Başkanı Özgener\'e Özel Ödül

Türkiye Spor Yazarları Derneği, 2010-2011 sezonundaki destek ve katkılarından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu'na özel ödül verdi.

23.05.2011 13:50

Türkiye Spor Yazarları Derneği, 2010-2011 sezonundaki destek ve katkılarından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu'na özel ödül verdi. TFF'nin İstinye'deki merkezinde düzenlenen törende ödülü TFF Başkanı Mahmut Özgener, TSYD Başkanı Esat Yılmaer'den aldı. Törene TSYD Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Bank Asya 1. Lig ve Spor Toto 3. Lig play-off'ları dışında 2010-2011 sezonunun sona erdiğini belirten Başkan Mahmut Özgener, özellikle Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk heyecanının son maç son dakikaya kadar yaşanmasından dolayı hem Fenerbahçe'yi hem de Trabzonspor'u tebrik etti.

"Keşke 2 şampiyon olabilse denilecek" bir sezona tanıklık edildiğini vurgulayan Başkan Özgener, "Hem Fenerbahçe, hem de Trabzonspor mücadeleleriyle şampiyonluğu hak etti. Önümüzdeki sezonlarda da en az bu kadar, hatta daha heyecanlı, rekabetçi mücadeleler yaşarız. Sezon boyunca verdikleri destekten dolayı TSYD'ye de özel teşekkür ediyoruz. Mevcut TSYD yönetimi, AIPS Kongresi'nin ev sahipliği ve birçok farklı organizasyon ile sayısız ilke imza attı" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu'na ve Başkan Özgener'e teşekkür eden TSYD Başkanı Esat Yılmaer de TFF ile sürdürülen yakın işbirliğinin ilerleyen zamanlarda da artarak süreceğini umut ettiklerini belirterek, "Yakın zaman içinde TSYD olarak Sporda Şiddet Yasası için bir sempozyum düzenleyeceğiz. Burada da TFF ile işbirliği içinde çalışacağız" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tsyd'den, Tff Başkanı Özgener'e Özel Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement