Tunceli'de, Nazimiye Emniyet Müdürlüğü'ne PKK Saldırısı: 1 Polis Şehit - Son Dakika
Güncel

Tunceli'de, Nazimiye Emniyet Müdürlüğü'ne PKK Saldırısı: 1 Polis Şehit

Tunceli\'de, Nazimiye Emniyet Müdürlüğü\'ne PKK Saldırısı: 1 Polis Şehit

Tunceli'nin Nazimiye İlçesi'nde PKK'lı grup İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne roketatar ve silahlarla saldırı düzenledi. Çıkan çatışmada 2 PKK'lı öldü. 1 polis şehit oldu, 2 polis de yaralandı.

28.08.2015 18:53  Güncelleme: 21:01

Tunceli'nin Nazimiye İlçesi'nde PKK'lı kalabalık bir grup İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne roketatar ve otomatik silahlarla saldırı düzenledi. Polisler terör saldırısına anında karşılık verdi. Çıkan çatışmada 2 PKK'lı ölü ele geçirilirken, 2 polis de yaralandı. İlçe kaymakamının koruma polisi ise şehit oldu.

EMNİYET MÜDÜRÜLÜĞÜ'NE ROKETATAR VE SİLAHLI SALDIRI

Tunceli'nin Nazimiye İlçesi'ne sızan bir grup PKK'lı bugün saat 18.00 sıralarında İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. Polislerin de anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı.

KOBRA HELİKOPTERLER GÖNDERİLDİ

Nazimiye İlçesi'nin giriş ve çıkışlara kapatılırken, ilçeye takviye güvenlik güçleri sevk edildi. Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı'ndan ilçeye Kobra helikopterler de gönderildi. PKK'lıların bulunduğu alanlar yoğun ateş altına alınırken Nazimiye'de halk evlerine çekildi.

1 POLİS ŞEHİT OLDU

Yapılan saldırıda kaymakam koruması polis şehit oldu. Bir süre PKK'lılarla tek başına çatışan polis memuru, ağır yaralandı. Helikopterle Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülen Özel Harekat polis memuru burada yapılan müdahaleye rağmen şehit oldu. Yaralı diğer 2 polisin ise durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tunceli'de, Nazimiye Emniyet Müdürlüğü'ne PKK Saldırısı: 1 Polis Şehit - Son Dakika


Advertisement