Turkısh Aırlınes Ladıes Open'ın Şampiyonu Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Turkısh Aırlınes Ladıes Open'ın Şampiyonu Belli Oldu

Turkısh Aırlınes Ladıes Open\'ın Şampiyonu Belli Oldu

Dünyanın dört bir yanında düzenlenen ve Avrupa'nın en prestijli turnuvalarından biri olarak kabul edilen Ladies European Tour- Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın Türkiye ayağı Turkish Airlines Ladies Open 2015 sonuçlandı.

21.05.2015 13:41

Şubat ayında Avustralya'dan başlayan, Ladies European Tour- Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın Türkiye ayağı Turkish Airlines Ladies Open, 17 – 20 Mayıs 2015 tarihlerinde yedinci kez 32 ülkeden 126 profesyonel kadın golfçünün katılımıyla gerçekleşti. Belek, Carya Golf Kulübü'nde gerçekleşen, toplam 500 bin € para ödülünün dağıtıldığı turnuvada -11 vuruşla İngiliz oyuncu Melissa REID şampiyon oldu. İkinciliği -7 vuruşla Fransız oyuncu Gwladys NOCERA aldı. Üçüncülüğü ise -6 vuruşla İngiliz Laura DAVIES, İskoç oyuncular Kylie WALKER ve Sally WATSON ile paylaştı.

17 Mayıs'ta startı verilen Turkish Airlines Ladies Open 2015'de dünyanın dört bir yanından başarılı oyuncular mücadele etti.

2008 yılından beri Mineks International organizatörlüğünde yürütülen Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın Türkiye ayağı, bu sene Mineks International ve Regnum Carya Golf & Spa Resort organizatörlüğünde gerçekleştirildi. Turnuva, her yıl Carya Golf Kulübü ve National Golf Kulübü'nde dönüşümlü olarak düzenlenecek.

Bu yıl turnuva, geleneksel "Sunday Finish" (Pazar bitişi) geleneğinin dışında kalarak 20 Mayıs Çarşamba günü tamamlandı. Skysport ve Golf Channel gibi dünya kanallarında geniş çaplı canlı yayın imkanı bulan Turkish Airlines Ladies Open 2015, 50 ülkede izlendi. Bu uygulama ile taraftar profilinin geleneksel golf taraftarının ötesine taşınması ve günümüzde hafta sonlarını birçok sporla uğraşarak geçiren kitlelerin de golfe odaklanması hedeflendi.

Turnuvanın isim sponsoru Türk Hava Yolları ilk üçe giren bayan golfçülere dünyanın her yerinde kullanabilecekleri Business Class çift yön uçak bileti verdi. Mete Boybeyi ise dereceye giren tüm golfçülere mücevher hediye etti.
Final karşılaşmalarından sonra gerçekleşen ödül töreninde birinciye ödülünü Mineks International ve National Golf Kulübü Başkanı Bülent GÖKTUNA, Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Ali GENÇ ve Regnum Carya Golf Spa Resort Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Fikret ÖZTÜRK takdim etti. İkinciye ödülünü Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet AĞAOĞLU verirken, üçüncüye ise ödülünü Carya Golf Kulübü Kaptanı Aydın TURHAN verdi.
Regnum Carya Golf Spa Resort Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Fikret ÖZTÜRK ve Mineks International ve National Golf Kulübü Başkanı Bülent GÖKTUNA, altıncı kez Türk Hava Yolları'nın isim sponsorluğunda gerçekleştirilen, birbirinden değerli dünyaca ünlü golfçülerin yarıştığı turnuvada emeği geçen herkese teşekkür etti.
Avrupa'nın en prestijli turnuvalarından biri olarak kabul edilen Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası (Ladies European Tour, LET) İngiltere, Fransa, Hollanda, İskoçya, Çek Cumhuriyeti, İsveç, Almanya, Çin, Hindistan, Güney Afrika, Japonya ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Turkısh Aırlınes Ladıes Open'ın Şampiyonu Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement