Gazete, dergi, TV, radyo ve internet medyasında yayınlanan tüm haberleri kayıt altına alan Medya Takip Merkezinin (MTM) 2014 yılında en çok konuşulan ve medyada haberi yer alan iş kadınları ve işadamları araştırması belli oldu. Buna göre EGİAD Ege Genç İşadamları Derneği Başkanı Seda Kaya; Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, TÜSİAD'ın eski başkanı Ümit Boyner, Hürriyet Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, ile aynı listeye girerek 6. sırada yer aldı.
Medya Takip Merkezi'nin 2014 analizine göre medyada bu senenin en çok konuşulan iş kadınları sıralaması şöyle: Sabancı Holding'in yönetim kurulu başkanlığı görevini yürüten Güler Sabancı toplam 5 bin 859 adet haberle zirveye yerleşti. İkinci sırada, 3 bin 71 haberle TÜSİAD'ın eski başkanı Ümit Boyner, üçüncü sırada ise 2 bin 259 haberle Hürriyet Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı bulunuyor. Bin 725 haberle 6. Sırada gelen EGİAD Başkanı Seda Kaya'nın ardından Demet Sabancı, Arzuhan Yalçındağ, Suzan Sabancı Dinçer izlemekte.
Raporda, Türkiye'nin en eski genç işadamları derneği ünvanını taşıyan EGİAD'ın, çağın gelişen medya kanalı internet dünyasında da binin üzerinde ekonomi haberiyle gündeme geldiği belirtildi.
Son Dakika › Güncel › Türkiye'nin İlk 10 İş Kadını Arasında 'Seda Kaya' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.