Türkiye'ye Sığınan Ezidilerden Oluşan Heyet Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda (2) - Son Dakika
Güncel

Türkiye'ye Sığınan Ezidilerden Oluşan Heyet Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda (2)

"türkiye YARDIMI İHTİYACI OLANLARIN YANINDA" Türkiye'nin mazlum, mağdur ve yardıma ihtiyacı olanların yanında olduğu olmaya devam edeceği ve insani yardımların devam edeceği vurgusu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizlerle bir araya gelmekten, Cumhurbaşkanlığımız Sarayı'nda ilk defa böyle bir toplantıda ağırlamaktan dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Bölgemizin içinden geçtiği bu kritik, çalkantılı süreç içerisinde yapacağımız görüş alışverişinin hayırlara vesile olmasını diliyorum.

14.11.2014 17:27

"türkiye YARDIMI İHTİYACI OLANLARIN YANINDA"

Türkiye'nin mazlum, mağdur ve yardıma ihtiyacı olanların yanında olduğu olmaya devam edeceği ve insani yardımların devam edeceği vurgusu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizlerle bir araya gelmekten, Cumhurbaşkanlığımız Sarayı'nda ilk defa böyle bir toplantıda ağırlamaktan dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Bölgemizin içinden geçtiği bu kritik, çalkantılı süreç içerisinde yapacağımız görüş alışverişinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, gerek Irak ve Suriye'de yaşanan acı olaylarda gerekse, dünyanın çok değişik yerlerindeki cereyan etmekte olan mazlum, mağdur ve yardıma ihtiyacı olanların yanında olduğu ve olmaya devam edecek" diye konuştu.

"AÇIK KAPI POLİTİKASI İLE SINIRDAN GERİ ÇEVİRMEME İLKELERİNİ TİTİZLİKLE HAYATA GEÇİRİYORUZ"

Türkiye'nin açık kapı politikasına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Etnik kimliğine, dinine, diline rengine ve mezhebine bakmadan yaşanan mağduriyetleri gidermenin, yaralara derman olmanın gayreti içerisindeyiz. Ülkelerindeki şiddetten kaçan komşularımıza yönelik açık kapı politikası izliyor. Sınırdan geri çevirmeme ilkelerini titizlikle hayata geçiriyoruz. Suriye ve Irak'ta yaşanan krizin ilk anlarından itibaren ilkeli, vicdani, insani değerlere vurgu yapan bir politika benimsedik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkiye'ye Sığınan Ezidilerden Oluşan Heyet Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement