Tvf Başkanı Karabıyık."Ülkemizi Londra Olimpiyatlarında Gururla Temsil Edeceğiz" Yüz Yıllık Rüya... - Son Dakika
Güncel

Tvf Başkanı Karabıyık."Ülkemizi Londra Olimpiyatlarında Gururla Temsil Edeceğiz" Yüz Yıllık Rüya...

Tvf Başkanı Karabıyık."Ülkemizi Londra Olimpiyatlarında Gururla Temsil Edeceğiz" Yüz Yıllık Rüya...

Türkiye Voleybol Fedarasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık DHA'ya önemli açıklamalarda bulundu.

06.07.2012 18:30

Türkiye Voleybol Fedarasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık DHA'ya önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiyenin voleybol sporu adına yüz yıllık bir hayali gerçekleştirdiğini belirten Karabıyık 'Voleybol tarihimizde ilk defa olimpiyat oyunlarına katılıyoruz ve bu sporumuz adına çok önemli bir hedefti. Hedefe ulaşabilmenin yolu bunu içtenlikle istemek,ardından hedefe ulaşabileceğine inanmak ve bunun için olabildiğince çalışmak.Türk voleybolu, Pekin Olimpiyatları'ndan bu yana gelinen süreçte Londra Olimpiyatları hedefine sıkı bir şekilde kilitlendi ve bunun için gerçekten yüreğini ortaya koydu ve ne mutlu ki bunu başararak ülkemizi Londra Olimpiyatları'nda gururla temsil edeceğiz. Artık amacımız olimpiyatlarda elde ededilebilecek en üst seviyede oyunları bitirmek ve şu anda da onun çalışmalarını sürdürüyoruz. Çok zor bir grupta olduğumuzun farkındayız keza 2008'deki Pekin Olimpiyatları'nı ilk üç sırada bitiren takımlar bizimle aynı grupta ama bizim bu gruptan çıkacak gücümüz var ve bunu başaracağız." dedi.

Fenerbahçe ile Galatasaray bayan voleybol kulüpleri arasında probleme neden olan Wild Card krizine de değinen Karabıyık; 'Bu Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki bir sorun değil, Avrupa Voleybol Konfederasyonu'nun (CEV)'in kaanatiyle oluşmuş bir durumdur. Tamamen konfederasyonun kendi elinde bulundurduğu insiyatifle alakalı meseledir." diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tvf Başkanı Karabıyık.'Ülkemizi Londra Olimpiyatlarında Gururla Temsil Edeceğiz' Yüz Yıllık Rüya... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement