Ücretsiz İngilizce Kursu - Son Dakika
Güncel

Ücretsiz İngilizce Kursu

Ücretsiz İngilizce Kursu

Sapanca Belediyesi; öğrencilerin yaz tatillerini daha yararlı geçirmelerini ve eksik yabancı dil bilgilerini tamamlamaları açısından ücretsiz İngilizce dil kursu düzenledi.

22.07.2011 10:07

Haftada 5 gün olarak üçer saat boyunca İngilizce bilgilerini arttıran öğrencilere imkân sağlanan kurs 2 ay sürecek, İstanbul Üniversitesi öğretim görevlisi Sacit Dündar tarafından Sapanca Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen kursa 150'nin üzerinde müracaat oldu. İngilizce bilgi düzeylerine göre ayrılan öğrenciler haftalık ders saatlerine göre İngilizce kursu görüyor. Öğrencilere, Sapanca Belediyesi tarafından hazırlanan ve dersleri içeren cd'ler de verilerek, öğrencilerin ders gördükleri konuları interaktif anlamda evlerinde de tekrar etme fırsatı sağlandı.

FIRSAT

Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, "Belediyemiz bünyesinde verilmeye başlanılan İngilizce dil kurslarımız yoğun ilgi görüyor. Yaz dönemindeki kurslarımıza katılan öğrencilerimiz hem tatil yapıyor, hem de yabancı dillerini geliştirme fırsatı yakalıyor. Eğitim konusunda Sapanca Belediyesi'nin öğrencilerimiz ve onların ailelerine katkı sağlamaya devam edecektir" diyerek, düşüncelerini ifade etti. Belediye Meclis üyesi Semiha Kılıç ve Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Arıcı meclis salonundaki kursa katılarak öğrencilere başarılar dilediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ücretsiz İngilizce Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement