Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım."Al Yıldızlı, Al Bayrağımızın Altında Bir... - Son Dakika
Güncel

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım."Al Yıldızlı, Al Bayrağımızın Altında Bir...

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım."Al Yıldızlı, Al Bayrağımızın Altında Bir...

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "Al yıldızlı, al bayrağımızın altında bir olarak, beraber olarak bundan sonra terör belasından da ari olarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

27.04.2013 16:16

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "Al yıldızlı, al bayrağımızın altında bir olarak, beraber olarak bundan sonra terör belasından da ari olarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Yıldırım, Bergama'ya Göçbeyli beldesindeki geleneksel hayır yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, beldenin ihtiyaçlarıyla ilgili yetkililer tarafından kendisine kapsamlı bir dosya sunulduğunu dile getirdi.

Bu dosyalarda yer alan ihtiyaçların bir çoğunun çözüm aşamasına geldiğini vurgulayan Yıldırım, bazıları için de projelerin hazır olduğunu, ihaleye çıkma sürecinin yaşandığını anlattı.

Türkiye'de 10 yıllık AK Parti iktidarı döneminde, ülkenin bir çok sorununa çözüm getirildiğini, sağlıkta, eğitimde, tarımda yapılanların ortada olduğunu ifade eden Yıldırım, bununla birlikte ihtiyaçların hiç bir zaman bitmeyeceğinin bilinciyle çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Yıldırım, Türkiye'nin her sorununu çözebilecek güçte olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Evelallah, her derdimizi, sorunumuzu çözeriz ama ihtiyacımız olan tek şey var 4T. 4T'ye sadık kalacağız. 3T'yi söylemiyorum, onun artık modası geçti. Tekme, tokat, tabut bitti, şimdi tek vatan, tek millet, tek devlet, tek bayrak zamanı. Al yıldızlı, al bayrağımızın altında bir olarak, beraber olarak bundan sonra terör belasından da ari olarak yolumuza devam edeceğiz. Nereye kadar, Büyük Önder Atatürük'ün bize işaret ettiği çağdaş uygarlık seviyesinin de üzerinde, cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizi parmakla gösterilen memleketler arasına sokmak için devam edeceğiz, çalışacağız. Birliğimizi, beraberliğimizi daha da muhkem hale getireceğiz"

-"Milli içkimiz ayran"-

Yıldırım, konuşmasının ardından bir gazetecinin, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Bizim milli içkimiz ayrandır' sözü üzerine sosyal medyada başlayan tartışmalara" ilişkin sorusuna, "Ne diyorlar, ayran içmeyin mi diyorlar- Ekşi ayran içmeyeceksiniz. Ekşi ayran içerseniz karnınız ağrır. Onun için ekşi olmayan güzel, taze ayran içeceksiniz" diye karşılık verdi.

Başbakan Erdoğan'ın sözlerinin "yasakçılık" olarak algılanmaması gerektiğini dile getiren Yıldırım, şunları söyledi:

'Devletin görevi, toplumu gençliği, aynı zamanda korumaktır. Bugün Batı dünyasının en büyük problemi, uyuşturucu ve buna benzer sorunlar. Baş edemiyorlar. Yasakçılıkla bunun alakası yok. Yasalar neyin nerede nasıl yapılacağını tarif etmiş. O yasalar dahilinde herkes çalışarak, görevini yerine getirecektir." - İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım.'Al Yıldızlı, Al Bayrağımızın Altında Bir... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement