Ülker Smartt Çocukları Doğa ile Buluşturdu - Son Dakika
Güncel

Ülker Smartt Çocukları Doğa ile Buluşturdu

Ülker Smartt Çocukları Doğa ile Buluşturdu

Ülker Smartt'ın doğa temalı etkinliği, Türkiye'nin 6 ilini gezdikten sonra İstanbul'da ünlü anneler ve çocukları ile buluştu

02.03.2013 15:26  Güncelleme: 09:07

Ülker Smartt'ın gelenekselleşen etkinlikleri çocukların hayatını renklendirmeye devam ediyor. Ünlü anneler ve çocukları, Bugs Bunny ve arkadaşlarının da katıldığı "Ülker Smartt'la büyüyor, doğayı büyütüyorum" etkinliğinde bir araya geldi.

Ülker Smartt'ın özel davetine Deniz Pulaş, Reyhan Demirören, Nil Uyguner, Nil Bentürk, Esra Kohen, Esra Civelek, Aysun Koldere Korel, İdil Unan, Gülsün Bozkurt Kiper, Ayşe Kucuroğlu, Pınar Altuğ Atacan, Meltem Kazaz, Demet Kutluay, Berna Sağlam Naipoğlu, İnci Türkay gibi ünlü anneler çocuklarıyla birlikte katıldı.

Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker "Ülker Smart ile büyüyor doğayı büyütüyorum etkinliği"nde İstanbul, Denizli, Trabzon, Ankara, Nevşehir ve Kayseri'de 86 bin kişinin misafir edildiğini söyledi.

Etkinlikte çocuklar önce saksılara tohum kartları ekti. Değirmenden can suyunu verdikten sonra, bisikletleri çevirerek ürettikleri enerji ile gün ışığı etkisini yaratarak keyifli bir gün geçirdiler. Geçirdikleri bu eğlenceli dakikaları Bugs Bunny ve arkadaşları ile çektirdikleri fotoğraflarla ölümsüzleştiren çocuklar evlerine hoş anılarla döndü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ülker Smartt Çocukları Doğa ile Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement