Şırnak'ta selden vatandaşların son anda kurtulmaları güvenlik kamerasınca kaydedildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şırnak'ta selden vatandaşların son anda kurtulmaları güvenlik kamerasınca kaydedildi

18.03.2026 18:52  Güncelleme: 19:00

Şırnak'ın Uludere ilçesinde 15 Mart'ta meydana gelen sel olayının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Şırnak'ta 15 Mart'ta başlayan ve 2 gün süren sağanak, Uludere ilçesindeki Ballı ve Taşdelen köylerinde sele neden oldu.

SELİ SON ANDA FARK EDİP KAÇTILAR

Yağmur suyu ve dolunun bölgede birikmesi sonucu oluşan selin geldiği anlar, Taşdelen köyü muhtarı Ali Çetin'in evinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Görüntülerde, evin avlusuna selin geldiği, bunu fark eden muhtar Çetin ve beraberindeki 7 kişinin kaçarak kurtulduğu görülüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta selden vatandaşların son anda kurtulmaları güvenlik kamerasınca kaydedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement