Üniversite Öğrencilerinden Başkan Akdoğan'a Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Üniversite Öğrencilerinden Başkan Akdoğan'a Teşekkür

Üniversite Öğrencilerinden Başkan Akdoğan\'a Teşekkür

Niğde Üniversitesi öğrencileri düzenledikleri programa desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.

20.12.2011 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öğrencilerin yararlı bütün faaliyetlerine destek olacağını belirten Başkan Akdoğan; "Üniversite gençliğimizin kültürel ve sosyal anlamda gerçekleştirdiği aktivitelerin destekçisiyim. Bu tip programlarda sürekli olarak öğrencilerimizin yanındayım" dedi.

Başkan Akdoğan'ı ziyaret eden Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü öğrencileri Bülent Buran, Ali Faruk Demirel, İlyas Acar; "Kiledere Şehit Bülent Tunçbilek İlköğretim Okuluna yardım amacıyla düzenledikleri programa katkısından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'a teşekkür ediyoruz.

Topluma hizmet uygulamaları dersimiz kapsamında düzenlediğimiz yardım gecesine katılımından ve katkılarından dolayı arkadaşlarımız adına bir kez daha teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan, Üniversite öğrencileri olarak düzenlediğimiz faaliyetlerimizde bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmamaktadır. Ve sürekli olarak biz Üniversite öğrencilerinin yanında olduğunu belirtmektedir" şeklinde konuştular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üniversite Öğrencilerinden Başkan Akdoğan'a Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement