Ünlü Oyuncu Saruhan Hünel, İlk Yurt Dışı Film Projesini Çekiyor - Son Dakika
Güncel

Ünlü Oyuncu Saruhan Hünel, İlk Yurt Dışı Film Projesini Çekiyor

Ünlü Oyuncu Saruhan Hünel, İlk Yurt Dışı Film Projesini Çekiyor

Sevilen oyuncu Saruhan Hünel, ilk yurt dışı projesinde Azerbaycan Cumhuriyeti üçüncü Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in kayınpederini canlandıracak.

09.09.2014 15:55

"Kaybolan Yıllar", "Araf Zamanı", "Serçe" ve "Aynalı Tahir" gibi birçok ses getiren dizide rol alan başarılı oyuncu Saruhan Hünel, Azerbaycan yapımı Vakıf Mustafayeva yönetmenliğinde çekilen filmde oynamaya hazırlanıyor. Şubat ayında Azerbaycan'ın ünlü cemiyet dergisi 'The First' tarafından düzenlenen ödül töreninde 'Yılın En Başarılı ve En Sevilen Oyuncusu' ödülüne layık görülen Saruhan Hünel, 1950'lerden günümüze uzanan ve Azerbaycan Cumhuriyeti üçüncü Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in hayatının konu alındığı 'İnsanları Kurtarmaya Gidiyorum' isimli filmde Aliyev'in kayınpederi Aziz Aliyev'i canlandıracak.

Proje için özel makyaj tekniği ile yaşlandırılan, vaktinin büyük kısmını çekimler için Azerbaycan'da geçiren oyuncu, "İlk yurt dışı film projemin kardeş ülkemiz Azerbaycan yapımı olacağı için çok mutluyum. Haydar Aliyev gibi önemli bir devlet büyüğünün hayatının konu alındığı filmde, yaşanmış nice olayları Aliyev'e bu kadar yakın bir karakteri canlandırarak tanık olmak benim için büyük bir fırsat" diyerek ilk yurt dışı film projesinin müjdesini verdi.

'İnsanları Kurtarmaya Gidiyorum' isimli filmin başrollerini ise; Haydar Aliyev rolünde Proxor Dubravin, eşi rolünde ise Elena Padova üstleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü Oyuncu Saruhan Hünel, İlk Yurt Dışı Film Projesini Çekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement