Üvey ve Gerçek Babanın Gözyaşları, Çiğdem'in Acısı İçin Aktı - Son Dakika
Güncel

Üvey ve Gerçek Babanın Gözyaşları, Çiğdem'in Acısı İçin Aktı

Üvey ve Gerçek Babanın Gözyaşları, Çiğdem\'in Acısı İçin Aktı

İzmir'in Konak İlçesi'nde, Aycan Işılgan'ın, aşırı hız sonucu hayatını kaybeden Çiğdem Gümüş ile Yüksek Makine Mühendisi Hasan Emrah Pınar'ın da, hayalleri acıya döndü.

13.02.2013 13:40  Güncelleme: 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ölenlerden Çiğdem Gümüş'ün, kazadan sadece birkaç dakika önce ailesini arayarak eve döndüğünü bildirdiği ifade edildi. Ana okulu öğretmeni olmanın hayalini kuran genç kızın acı haberini alan üvey babası Erdoğan Aycan ile öz babası Mehmet Gümüş ise, adli tıp kurumu önünde bekleyerek ortak sevgileri kızları Çiğdem için gözyaşı döktü, birbirlerine destek vermeye çalıştı.

Dün saat 23.30 sıralarında, Yeşildere Caddesi Hilal Köprü üzerinde meydana gelen kazada, Bornova'dan Karabağlar yönüne giden 21 yaşındaki Aycan Işılgan, yönetimindeki 35 HB 8676 plakalı otomobilin hakimiyetini yüksek hız yaptığı iddiasıyla kaybetti. Kontrolden çıkarak önce orta refüje çarpan otomobil, ardından karşı yönden gelen 30 yaşındaki Hasan Emrah Pınar yönetimindeki 34 JE 7825 plakalı otomobile çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kazaya müdahale eden ekipler, yola fırlayan ve kemerlerinin takılı olmadığı belirtilen Hasan Emrah Pınar ile 19 yaşındaki Çiğdem Gümüş'ün, cesetlerini kaldırdı. Ege Üniversitesine götürülen diğer sürücü Aycan Işılgan ise, çabalara rağmen kurtarılamadı.

ÇİĞDEM'İN ACISI BULUŞTURDU

Kazada ölen Hasan Emrah Pınar, Çiğdem Gümüş ve Aycan Işılgan'ın cesetleri Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Torbalı Kız Meslek Lisesi, okul öncesi eğitimi bölümüne devam eden ve son sınıfta okuyan Çiğdem Gümüş'ün, haftanın iki günü okula gittiği, üç gün ise ana okulunda staj yaptığı ortaya çıktı. Dün saat 17.30 sıralarında, arkadaşına gideceğini söyleyerek evden çıkan Çiğden Gümüş, son olarak kazadan kısa süre önce saat 23.30 sıralarında kendisini arayan üvey babası Erdoğan Aycan'a, arkadaşıyla yolda olduğunu ve eve dönmek üzere olduğunu söyledi. Gece yarısına kadar kızlarının eve dönmemesi üzerine endişelenen Erdoğan Aycan ve eşi Gülden Aycan, acı haberi saat 02.00 sıralarında polisten gelen telefondan öğrendi.

Çiğdem'in acı haberinin ardından üvey baba Erdoğan Aycan hemen İzmir'e gelerek işlemleri takip etmeye başladı. Bu sırada kazadan haberi olan Çiğdem'in öz babası Mehmet Gümüş de Adli Tıp kurumu önüne geldi. Burada birbirlerine destek veren iki babanın gözyaşı kızları Çiğdem Gümüş için aktı.

YÜKSEK MAKİNE MÜHENDİSİ DE EVLİLİK HAYALLERİ KURUYORDU

Karşı yönden kendi aracının üzerine uçan otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybeden Hasan Emrah Pınar'ın ise hem kariyer planları hem de evlilik hayalleri yarım kaldı. Dokuz Eylül Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra master yaparak Yüksek Makine Mühendisi olan Pınar'ın, otomobil şirketinde çalıştığı, kaza öncesinde de ileride evlilik hayalleri kurduğu kız arkadaşıyla birlikte dolaştığı bildirildi. Kız arkadaşının yanından ayrılan Pınar'ın, Bornova'da kız kardeşi ile kaldığı eve gittiği sırada da kazanın olduğu ortaya çıktı.

Aycan Işılgan'ın, bir süre barlarda garsonluk yaptığı, ehliyetini de kısa süre önce aldığı ileri sürüldü. Soruşturmaya devam eden polisin kaza yapan aracın direksiyonunda Aycan Işılgan'ın bulunduğunu düşündüğü, ancak kaza sırasında dışarıya fırlamış olmalarından dolayı, genç kızın da direksiyonda olabileceği ihtimaline karşı her ikisinden parmak izi aldığı belirtildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Üvey ve Gerçek Babanın Gözyaşları, Çiğdem'in Acısı İçin Aktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement