Vali Kıraç'tan GGC'ye Veda Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Vali Kıraç'tan GGC'ye Veda Ziyareti

Vali Kıraç\'tan GGC\'ye Veda Ziyareti

Son Valiler kararnamesiyle merkeze alınan Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, "Yiyecek ekmek ve içecek suyumuz bellidir" dedi.

17.09.2014 18:36

Son kararname ile merkeze alınan Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nde buluştuğu gazetecilere veda etti. GGC lokalinde gazetecilerle bir araya gelen Vali Kıraç, burada yaptığı konuşmada, Diyarbakır'da görevde bulunduğu sürece iyi bir intiba bırakmak istediğini söyledi.

"KAPIM DİYARBAKIRLI HEMŞERİLERİME DAİMA AÇIK OLACAKTIR"

Her zaman insanlara 'Allah razı olsun iyi bir insandı' dedirtmek için büyük bir gayret içine girdiğini anlatan Vali Kıraç, "İnşallah gayretim ile bu oluşmuştur" dedi. Kendisinin de Diyarbakır'ın bir evladı olduğunu kaydeden Vali Kıraç, "Burası nasıl ki benim evim ise ve kapısı bana açık ise benim kapımda daima nerede olursam olayım her zaman Diyarbakırlı hemşerilerime açık olacaktır" diye konuştu.

"YAPAMADIKLARIMDAN ÖTÜRÜ AF DİLİYORUM"

Diyarbakır'da vatandaşlardan birçok talep geldiğini ve hepsini yapmak için çok çalıştıklarını ifade eden Vali Kıraç, yaptıkları kadar yapamadıkları da olduğunu belirterek, "Tüm Diyarbakırlı hemşerilerimden yapamadıklarımdan ötürü af diliyorum" şeklinde konuştu.

KADERE NASİBE İNANIRIM

Arkasına insan sevgisini almayan hiçbir girişim ve organizasyonun başarılı olamayacağını dile getiren Vali Kıraç, insan sevgisi olmayan hiçbir işin başarıya götürmeyeceğine vurgu yaptı. Kadere olan inancından söz eden Vali Kıraç, "Yiyecek ekmek ve içecek suyun nasibi bellidir. Bunu ne bir santim öteye nede bir santim geriye götüremezsiniz. Kadere nasibe inanırım" dedi.

İNSANLARA FAYDAM OLACAKSA ALLAH NASİP ETSİN

Şimdiye kadar verilen görevleri en iyi şekilde yapmaya çalıştığını, insanlara fayda vermeye çalıştığını kaydeden Vali Kıraç, "İnşallah insanlara faydam olacaksa Allah bana görev nasip etsin" şeklinde konuştu.

KÜLLENMİŞ MÜCEVHERLERİN ÜZERİNE ÖRTMEMEK LAZIM

Diyarbakır'ın geleceğinin çok parlak olduğunu ancak el birliğiyle sahiplenilmesi gerektiğini anlatan Vali Kıraç, bunu gün içerisinde ziyaret ettiği Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanlarına da aktardığını ifade ederek, "Diyarbakır'ın tanıtım işi iyi gidiyor. Bunu daha da öteye götürmek gerekiyor. Diyarbakır'ın en büyük eksikliklerinden birisi de değerini tam olarak tanıtamamasıdır. Küllenmiş mücevherlerin üzerine örtmemek lazım" dedi.

Vali Kıraç, Diyarbakır'ın diğer önemli meselelerinin de kentsel dönüşüm olduğunu belirtti. Vali Kıraç, tarımsal sulamaya da ağırlık verilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi. Vali Kıraç, konuşmasının sonunda gazetecilere de, halkın doğru bilgilendirilmesi noktasında verdikleri emeklerden ötürü teşekkür etti ve helallik istedi. Vali Kıraç, gazeteciler ile GGC bahçesinde hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra tokalaşarak vedalaştı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Vali Kıraç'tan GGC'ye Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement