Vali Toprak'tan Saldırıya Uğrayan Karakola Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Vali Toprak'tan Saldırıya Uğrayan Karakola Ziyaret

Vali Toprak\'tan Saldırıya Uğrayan Karakola Ziyaret

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, PKK terör örgütü tarafından dün Lice ilçesinde saldırı gerçekleştirilen Duru Jandarma Karakolu'nda incelemelerde bulundu.

17.11.2012 17:15

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, PKK terör örgütü tarafından dün Lice ilçesinde saldırı gerçekleştirilen Duru Jandarma Karakolu'nda incelemelerde bulundu.

Vali Toprak'ın Duru Jandarma Karakolu'nda yaptığı incelemelerde Lice Kaymakamı Özer Özbek, Tuğgeneral Seyfullah Saldık ve İl Jandarma Alay Komutanı Hüseyin Hilmi Atalay da hazır bulundu. Vali Toprak, sabah saatlerinde bir grup PKK terör örgütü mensubu tarafından traktöre yüklenen tahrip gücü yüksek patlayıcıyılar ile düzenlenen saldırı hakkında yetkililerden bilgi aldı. Vatani görevini yapan Mehmetçiklerle de sohbet eden Vali Toprak, askerlere geçmiş olsun diyerek, herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın olmamasının sevindirici olduğunu söyledi. Toprak, olay yeri inceleme elemanlarının ilk incelemesinde toplam 300 kilogram ve 65 kilogramlık 4 bidona yerleştirilen amonyum nitrat, yakıt ve plastik patlayıcı ile güçlendirilmiş uzaktan kumanda düzenekli patlayıcı olduğu bilgisi aldıklarını söyledi. Patlayıcının şiddetine rağmen karakol personelinin hazırlıklı ve dikkatli olması nedeniyle daha vahim olayların meydana gelmediğini açıklayan Vali Toprak, askeri mevzilere girerek askerlerle bir süre sohbet etti.

Duru Jandarma Karakolu'ndaki incelemelerini tamamlayan Vali Toprak, daha sonra Lice ilçe merkezine geçti. Kaymakamlık bahçesinde okuldan çıkan çocuklarla sohbet eden Vali Toprak, çocuklara çeşitli kitaplar hediye etti. Lice'deki incelemelerini tamamlayan Vali Toprak, daha sonra Hani ilçesine geçti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Toprak'tan Saldırıya Uğrayan Karakola Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement