Ankara Valisi Yüksel'den 18 Mart Mesajı - Son Dakika
Güncel

Ankara Valisi Yüksel'den 18 Mart Mesajı

Ankara Valisi Yüksel\'den 18 Mart Mesajı

Ankara Valisi Yüksel, 18 Mart mesajında, "Kahraman şehitlerimiz, milletimizin sinesinde ve sevgisinde ebediyete kadar yaşayacaksınız." dedi.

17.03.2014 10:20  Güncelleme: 10:18

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, 18 Mart Şehitler Günü mesajda, "Kahraman şehitlerimiz, milletimizin sinesinde ve sevgisinde ebediyete kadar yaşayacaksınız" dedi.

Yüksel, 18 Mart Şehitler Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, Türk milletinin, tarih boyunca var olma mücadelesinden hep başarıyla belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Vatan toprakları üzerinde istiklal ve egemenlik içerisinde hür ve bağımsız bir millet olarak bayrak dalgalandırmamızın ve yaşamamızın gerçek kahramanları olan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Çanakkale'de, Dumlupınar'da, Sakarya'da ve Vatanımızın her sathında görevlerini ifa ederken hayatlarını kaybeden kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Türk vatan ve milletinin ebedi varlığı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bölünmez bütünlüğü ve al bayrağının yüceliği uğruna ülkemizin her karış toprağına kanlarını akıtan kahramanlarımıza ve onların dul ve yetimlerine sahip çıkılması milletimizin tarihine ve mazisine olan bağlılığının da bir ifadesidir. Kahraman şehitlerimiz; milletimizin zihninde, vefakar sinesinde ve engin sevgisinde ebediyete kadar yaşayacaksınız. Ruhlarınız şad olsun."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ankara Valisi Yüksel'den 18 Mart Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement