Van'da Kapıköy Gümrük Kapısı'nda oy verme işlemleri başladı - Son Dakika
Güncel

Van'da Kapıköy Gümrük Kapısı'nda oy verme işlemleri başladı

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Van'ın İran sınırındaki Kapıköy Gümrük Kapısı'nda oy verme işlemleri başladı. Yurt dışı seçmen kütüğüne bağlı kişiler 14 Mayıs'a kadar Saray ilçesindeki gümrük kapısında oy kullanabilecek.

27.04.2023 11:14

CUMHURBAŞKANI ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Van'ın İran sınırındaki Kapıköy Gümrük Kapısı'nda oy verme işlemleri başladı. Yurt dışı seçmen kütüğüne bağlı kişiler, 14 Mayıs'a kadar Saray ilçesindeki gümrük kapısına gelerek oylarını kullanabilecek.

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) hazırladığı Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri takvimi kapsamında, gümrük kapılarındaki hazırlıkların ardından oy verme işlemlerine de başlandı. Saat 08.00'den itibaren İran'a açılan Kapıköy Gümrük Kapısı'nın yolcu girişine tek sandık kuruldu. Sandık görevlileri ve parti temsilcileri kurulan sandık başında yurt dışı seçmen kütüğüne bağlı olanlar beklemeye başlarken, ülkeye giriş veya çıkış yapanlar için de bina içindeki duvarlara yönlendirme yazıları asıldı. Yetkililer, yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı kişilerin 14 Mayıs'a kadar Kapıköy Gümrük Kapısı'na gelerek oylarını kullanabileceklerini, şimdilik yoğunluğun da olmadığını belirtti. (DHA)

Van\'da Kapıköy Gümrük Kapısı\'nda oy verme işlemleri başladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van'da Kapıköy Gümrük Kapısı'nda oy verme işlemleri başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement