Yağıştan çöken menfezin altında kalan 3 işçiden 2'si kurtarıldı, 1'i için çalışmalar sürüyor - Son Dakika
Güncel

Yağıştan çöken menfezin altında kalan 3 işçiden 2'si kurtarıldı, 1'i için çalışmalar sürüyor

Giresun'un Yağlıdere ilçesinde sağanak yağış sonrası bir işletmeye ait menfez çökmesi sonucu toprak altında kalan 3 işçiden ikisi kurtarılırken, 1'inin kurtarılma çalışmaları saatlerdir devam ediyor. Kurtarılan işçilerin sağlık durumu iyi olurken, kurtarma çalışmaları hala devam etmektedir.

11.07.2023 01:46

Yağıştan çöken menfezin altında kalan 3 işçiden 2'si kurtarıldı, 1'i için çalışmalar sürüyor

GİRESUN - Giresun'un Yağlıdere ilçesinde sağanak yağış sonrası bir işletmeye ait menfez çökmesi sonucu toprak altında kalan 3 işçiden ikisi kurtarılırken, 1'inin kurtarılma çalışmaları saatlerdir devam ediyor.

İlçenin Kozbükü Köyü'nde sağanak yağış sonrasında bir su dolum firmasına ait iş yerinin menfezinin çökmesi sonucu 3 işçi toprak altında kaldı. Olay yerine giden AFAD, AKUT, Giresun Belediye İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile jandarmanın müdahalesi sonucu toprak altında Ali C. ile Şenol K. kurtarılırken, Şinasi Ö.'nün ise kurtarılması için yaklaşık 3 saattir çalışmaların devam ettiği belirtildi. Toprak altından kurtarılanların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, halen kurtarma çalışmaları devam eden Şinasi Ö'nün ise bilincinin açık olduğu belirtildi.

Yağıştan çöken menfezin altında kalan 3 işçiden 2\'si kurtarıldı, 1\'i için çalışmalar sürüyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yağıştan çöken menfezin altında kalan 3 işçiden 2'si kurtarıldı, 1'i için çalışmalar sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement