Yalova'dan Uyuşturucuyla Mücadelede Bir Mesajı - Son Dakika
Güncel

Yalova'dan Uyuşturucuyla Mücadelede Bir Mesajı

Yalova\'dan Uyuşturucuyla Mücadelede Bir Mesajı

Cemal Azmi Başpınar, Kars'tan İstanbul'a dönüşünde son durak olarak Yalova'ya uğradı.

02.12.2011 15:09

Uyuşturucuyla mücadelede sosyal mesaj vermek ve sağlıklı yaşamı vurgulamak için bisikletiyle İstanbul'dan Kars'a giden 39 yaşındaki sporcu Cemal Azmi Başpınar, Kars'tan İstanbul'a dönüşünde son durak olarak Yalova'ya uğradı. Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal'ı makamında ziyaret eden Cemal Azmi Başpınar'a, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Yalova Şube Başkanı Alaaddin Bütkül ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Başkanı Muharrem Balcı'nın selamlarını getirdiğini belirten sporcu Başpınar; "Kars'dan dönüş yolunda son durağım Yalova oldu. Yalova'nın ardından İstanbul'da protokolün katılacağı bir törenle final yapacağız. Amacım, 5 bin kilometre pedal çevirerek kamuoyu oluşturmak. Özellikle gençlerimizin uyuşturucudan uzak durmaları ve spora yönelmeleri için çalışmalar yapıyorum. Gittiğim yerlerde belediye başkanlarına bisiklet yollarıyla ilgili önerilerde bulunuyorum ama Yalova bisiklet yönünden gelişmiş bir durumda. Size öneri yerine teşekkür ediyorum. Yalova'dan etkilendim, buraya yerleşmek isterim" dedi.

2012 yılı sonuna kadar Yalova'da bisiklet organizasyonun tamamlanacağını ifade eden Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal; "Çalışmalar sırasında 42 kilometre bisiklet yolu yapacağız. Belirli noktalara bisiklet park alanları yaparak, 1000 adet bisikleti halkımızın kullanımına sunmayı planlıyoruz. İnşallah sizin göstermiş olduğunuz spor ve sosyal mesaj örneği tüm ülkeye yayılır" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yalova'dan Uyuşturucuyla Mücadelede Bir Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement