Yaz İçecekleri ile Hayallerin Ötesinde Bir Tatil - Son Dakika
Güncel

Yaz İçecekleri ile Hayallerin Ötesinde Bir Tatil

Yaz İçecekleri ile Hayallerin Ötesinde Bir Tatil

Palmalife Bodrum Resort&Spa, 250 metre uzunluğundaki özel beyaz kum plajı ve bulunduğu koyla bütünleşen yemyeşil doğası ile sizi bekliyor.

07.05.2013 16:34  Güncelleme: 16:41

PALMALIFE BODRUM RESORT & SPA

Bodrum Yalıkavak'ın en güzel koylarından biri olan Gökçebel Mevkii'nde konumlanan Palmalife Bodrum Resort & Spa, 250 metre uzunluğundaki özel beyaz kum plajı ve bulunduğu koyla bütünleşen yemyeşil doğası ile sizi bekliyor!

1998'den bu yana Türkiye'de birçok alanda faaliyet gösteren Palmali Şirketler Gurubu'nun üyesi Palmalife Bodrum Resort & Spa, Prof. Dr. Osman Müftüoğlu yönetimindeki Wellness & Spa Merkezi, 250 metre uzunluğundaki özel beyaz kum plajı, restoranları, deniz, havuz, bahçe ve şehir manzaralı odaları ile konuklarını kendine hayran bırakıyor, hayallerinizdeki tatili gerçeğe dönüştürüyor…

Günün her dakikasının doyasıya yaşamanız için her ayrıntıyı düşünen Palmalife Bodrum Resort & Spa, açık ve kapalı alanlarında yer alan, havuz ve deniz manzarasına sahip ana restoranında güne sağlıklı bir başlangıç yapmanız için yöresel ve organik kahvaltılıklarla donatılmış açık büfe leziz bir kahvaltı menüsü sunuyor.

Tropikal atmosferiyle ziyaretçilerini büyüleyen 250 metre uzunluğundaki Palmabeach, incecik beyaz kumu ve konforlu güneşlenme alanları ile denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkarmanızı sağlarken, Snack Bar içinizi serinletecek buzlu çayları, kahveleri ve beş çayı için hazırladığı ikramlarıyla keyfinizi ikiye katlıyor. Otel misafirlerinin yanı sıra Bodrum müdavimlerini de ağırlayan Palmabeach'te güneşin batışını blush şarabınızı yudumlarken DJ performansları eşliğinde izleyebilirsiniz.

Siz Güneşlenirken Enerjinizi Yenileyecek Detox İçecekleri

Palmabeach, gün içinde toksinlerden arınmanızı sağlamak, güneşin iyice ısıttığı bedeninizi canlandırmak için oldukça etkili içecekler sunuyor. Karpuz, ananas ve çileğin karışımı Red Flower, kuzu ıspanak, kereviz sapı, limon suyu ve salatalık suyu ile hazırlanan Power Up, portakal suyu, muz ve fesleğenle yapılan Detox Güzeli, Green Juice, Rejuvinate, Dejavu gibi detox içecekleriyle vücudunuza sağlık katın, enerjinizi yenileyin ve metabolizmanızı hızlandırın!

Güneşin Batışını Kutlayan Akşam Üstü Kokteylleri

İsteğinize göre fesleğen veya nar ile hazırlanan buz gibi bir Mojito'ya, votka, Cointreau, limon suyu ve yabanmersini ile harmanlanan kıpkırmızı bir Cosmopolitan'a, Bloody Mary'ye, Long Island'a, Margarita'ya ya da rengarenk Frozen'lara kim hayır diyebilir? Güneşin batışını kutlamanız ve akşam eğlencesine dolu dolu hazırlanmanız için sunulan akşamüstü kokteylleri yüzmenin getirdiği tatlı yorgunluğunuza güzel bir nokta koyuyor!

Palmalife Bodrum Resort & Spa lezzetli bir tatilin tadını çıkarmanız için sizi bekliyor...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yaz İçecekleri ile Hayallerin Ötesinde Bir Tatil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement