Yeniden Nakışçıların Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı - Son Dakika
Güncel

Yeniden Nakışçıların Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Yeniden Nakışçıların Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Güngören'de aynı sokakta nakış atölyesi işletmeciliği yapan iki aile arasında alacak-verecek meselesi nedeniyle çıkan kavga kanlı bitti

16.05.2011 15:30

Güngören Sanayi Mahallesi Malazgirt Caddesi Vali Sokak 24 numarada bulunan Pırlanta Nakış Atölyesi'nde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti: Aynı sokakta faaliyet gösteren bir başka nakış atölyesinin sahipleri alacaklarını tahsil etmek için saat 10. 00 sıralarında Pırlanta Nakış atölyesine geldi. Burada iki taraf arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında Pırlanta Nakış Atölyesi'nin sahipleri Mehmet Omak ile kardeşi Süleyman Omak bıçakla yaralandı. Mehmet Omak göğsünden aldığı bıçak darbeleri sonucu olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan kardeşi Süleyman Omak işyeri çalışanları tarafından çevredeki özel bir hastaneye kaldırıldı. İki kardeşi bıçaklayan saldırganlar ise taksiyle olay yerinden hızla uzaklaştı.

Mehmet Omak'ın cesedi olay yerine gelen polis ve savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

İki aile arasında aynı konu yüzünden daha önce de tartışma yaşandığını belirten bir çalışan 'Geçen hafta alacak meselesi yüzünden tartışma çıktı. Olay polise yansıdı ve iki kardeş şikayetçi oldu. Bugün ise işyerinde tekrar tartışma yaşandı. Sonucunda da iki kardeşten biri hayatını kaybetti' şeklinde konuştu. Polis olay yerinden kaçan zanlıları yakalamak için çalışmalara devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeniden Nakışçıların Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement