Yıldırım Ailesi Bayramlaştı - Son Dakika
Güncel

Yıldırım Ailesi Bayramlaştı

Yıldırım Ailesi Bayramlaştı

Bursa’nın Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programında buluşan ilçedeki kamu kurum temsilcileri, siyasi parti yöneticileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve STK temsilcileri birlik ve beraberlik mesajı verdi.

03.09.2017 13:20

Bursa'nın Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programında buluşan ilçedeki kamu kurum temsilcileri, siyasi parti yöneticileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve STK temsilcileri birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Yıldırım Belediyesi Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi'nde Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma törenine Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, MHP Yıldırım İlçe Başkanı Serkan Aydemir, Saadet Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Demirkıran, Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Sak, Yıldırım Belediyesi Meclis Üyeleri, Yıldırımlı muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve Yıldırımlılar katıldı. Bayramların dayanışma ruhunun milletçe paylaşılan en önemli zaman dilimlerinden biri olduğunu vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail hakkı Edebali, "Bayramlar bizler için kavuşma zamanıdır, kırgınlıkların yerini barışmalara bırakma zamanıdır. Bu buluşmaları dillerimizde olduğu gibi gönüllerimizde de yaşayarak ve hissederek güzel bir bayram idrak edilmesini temenni ediyorum. Yıldırım'ın geleceği için gecesini gündüzüne katan ilçemizin tüm dinamikleri ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu birliktelik bayram ile beraber tarif edilemez bir sevince dönüşüyor" dedi.

"Yıldırım'ı geleceğe taşıyoruz"

Yıldırım'a hizmet eden tüm kamu kuruluşlarının, siyasi partilerini ve STK'ların kulvarları farklı olsa da amacının ilçeye değer katmak olduğunu işaret eden Başkan Edebali, "Yıldırım'a hizmet eden muhtarlarımızın, meclis üyelerimizin, siyasi partilerimiz ve belediyemizin çalışma ve hizmet alanlarımız farklı olsa da hepimizin amacı Yıldırım'ın geleceğine, yaşam kalitesine katkı sunmaktır. Hepimizi buluşturan çatı, 750 bin nüfusuyla Türkiye'nin birçok ilinden büyük olan Yıldırım şehrine hizmet etme arzusudur. Yıldırım'da hizmet etmek fedakarlık gerektiren bir çalışma istiyor. Geçmişten gelen problemleri çözmek için mevzuat kapsamında kalarak yalnızca günü kurtarırız. Geleceği kurtarmak için ise daha fazla çaba, gayret göstermek ve daha radikal kararlar almamız gerekiyor" diye konuştu.

Başkan Edebali'den birlik ve beraberlik vurgusu

Yıldırım'ı yönetenlerin birlik ve beraberlik duygularıyla hizmet üretmesiyle başarının yakalanabileceğinin altını çizen Başkan Edebali, "Başarıyı elde etmemizin yolu dayanışma içinde dirsek temasıyla çalışmamızdan geçiyor. Birlik ve beraberlik ruhuyla çalıştığımız zaman başarıyı el birliği ile sağlayabiliriz. Gelecekte dönüp geriye baktığımızda yaptığımız işlerden iftihar edecek çalışmalar gerçekleştirmeyi hepimiz arzu ederiz. Yıldırım bir dayanışma ilçesi. Birlik içinde olduğumuzda başaramayacağımız bir konu yok. Yıldırım'ın bir dayanışma şehri olduğu mesajını hep birlikte verelim. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimizin, Yıldırım'a hizmet edenlerin, ülkemizin ve İslam Alemi'nin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yıldırım Ailesi Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement