Yolda yürürken hiç olmayacak şey başına geldi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yolda yürürken hiç olmayacak şey başına geldi

10.06.2026 09:19  Güncelleme: 09:20

Adana'da yolda yürüyen bir kadın, apartman dairesinin penceresinden kopan sinekliğin başına düşmesi sonucu yaralandı. Güvenlik kamerasına yansıyan olay sonrası hastaneye kaldırılan kadının sağlık durumuyla ilgili inceleme sürerken, polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Adana'nın Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde dün sabah saatlerinde ilginç bir olay meydana geldi. 

Yolda yürürken hiç olmayacak şey başına geldi

YOLDA YÜRÜRKEN BAŞINA SİNEKLİK DÜŞTÜ

Apartman dairesinin penceresinden bilinmeyen nedenle sökülen sineklik, rüzgarın etkisiyle yolda yürüyen kadının başına düştü. Yaralanıp yüzüstü yere düşen kadına, yanında yürüdüğü arkadaşı ile çevredeki bir kişi müdahale etti. 

Yolda yürürken hiç olmayacak şey başına geldi

AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine adrese sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yakınlardaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıyan olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yolda yürürken hiç olmayacak şey başına geldi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yolda yürürken hiç olmayacak şey başına geldi - Son Dakika


Advertisement