Zeynep'in Annesi Şirin Kurt'tan Geriye Bu Düğün Görüntüleri Kaldı - Son Dakika
Güncel

Zeynep'in Annesi Şirin Kurt'tan Geriye Bu Düğün Görüntüleri Kaldı

Zeynep\'in Annesi Şirin Kurt\'tan Geriye Bu Düğün Görüntüleri Kaldı

Zeynep'in de Evine Dönmesiyle Birlikte Büyük Bir Mutluluk Yaşayan Hamit Kurt, Aynı Patlamada Hayatını Kaybeden 23 Yaşındaki Eşi Şirin Kurt'un Acısını Çekiyor.

16.10.2010 17:00

Geçitli Köyü'nde yaşayan eşi Şirin'le 17 Ağustos 2005'te Hakkari'nin Katramas Mahallesi'ndeki evlerinde yaptıkları düğünle hayatını birleştiren Hamit Kurt, zaman zaman görüntülere bakıp büyük hüzün yaşıyor. 2 gün, 2 gece süren düğünde, Hamit ve Şirin Kurt çiftinin düğün törenlerine katılanlar gelin ve damatla birlikte kol kola girip halay çekiyor.

Düğünün birinci günü araç konvoyuyla Geçitliye giden Hamit Kurt'un yakınları, yöresel kıyafet giyen gelin Şirin Kurt'a takılarını takıyor. Düğünün ikinci gününde gelin baba evinden alınıp, Hakkari'ye getiriliyor. Gelinin damat evine getirilişi sırasında da damat Hamit Kurt, gelini araçtan alarak düğün yerine götürüyor. Yapılan takı töreninin ardından ise damat Hamit ve gelin Şirin Kurt çifti el ele tutuşarak halay çekiyor. Henüz 5 yıllık evliyken hain bir saldırı sonucu birbirlerinden koparılan çiftin mutlulukları simdi sadece görüntülerde kaldı. Hamit Kurt, 5 yıl önceki mutluluğunu şimdi hüzünlü gözlerle izliyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zeynep'in Annesi Şirin Kurt'tan Geriye Bu Düğün Görüntüleri Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement