1. Kadıköy Kısa Film Festivali... - Son Dakika
Güncel

1. Kadıköy Kısa Film Festivali...

''Kadıköy Kısa'' başlığı altında ilki düzenlenecek ''1. Kadıköy Kısa Film Festivali'', 2-4 Haziran 2006 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

30.05.2006 21:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

''Kadıköy Kısa'' başlığı altında ilki düzenlenecek ''1. Kadıköy Kısa Film Festivali'', 2-4 Haziran 2006 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

''www.kadikoyweb.com'' tarafından yapılan açıklamada, Caddebostan Kültür Merkezi işbirliğiyle düzenlenen festivalin amacının, ulusal kurumların en iyi seçkileriyle, yabancı ülkelerin en iyi seçkilerini bir araya getirmek ve izleyiciyle buluşturmak olduğu belirtildi.

Açıklamada, 3 gün süresince ücretsiz gerçekleştirilecek etkinliklerde ayrıca, ''Nasıl Bir Festival?'' başlığı altında atölye çalışması yapılacağı bildirildi.

Sinema severlerin ''http://www.kadikoyweb.com/kisa'' adresinden tüm haberleri takip edebilecekleri festivalde, Fransa, İsrail ve Hollanda konsoloslukları, İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (İFSAK), Belgesel Sinemacılar Derneği, Kısa Filmciler Derneği, ''www.benimsinemalarım.com'' ve ''www.kadikoyweb.com''un seçtiği kısa film örnekleri ile Özel Hollanda Animasyon Gösterimi ve ''Anadolu'dan Kısa Kısa Kent Film Evleri Seçkileri'' sunulacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 1. Kadıköy Kısa Film Festivali... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement