10 bin kişinin izlediği Macaristan Kupası finalinde sosyal mesafe kuralı hiçe sayıldı - Son Dakika
Spor

10 bin kişinin izlediği Macaristan Kupası finalinde sosyal mesafe kuralı hiçe sayıldı

Avrupa'da futbola geri dönüşte statlara seyirci alınmasını onaylayan ilk ülke olan Macaristan'da kupa finali oynandı. Karşılaşmayı yaklaşık 10 bin kişi izledi. Kupayı kazanan Honved ve taraftarları, sevinçleri sırasında sosyal mesafeyi hiçe saydı.

05.06.2020 14:47  Güncelleme: 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm dünyayı saran koronavirüs salgını sebebiyle futbola kaldığı yerden başlayan ve başlamayı planlayan birçok ülkede seyirci yasağı konulmuştu. Maçların daha sağlıklı bir şekilde oynanması hedeflenirken, Macaristan ise Avrupa'da bir ilki yaptı.

Futbola geri dönüşte taraftarların maçlar sırasında stada alınmasına onay veren ilk ülke olan Macaristan'dan iki gün önce Macaristan Kupası Finali oynandı. Budapeşte kentindeki 67 bin kişi kapasiteli Puskas Arena'da oynanan mücadeleyi Budapest Honved, Mezokovesd-Zsory karşısında 2-1 kazandı.

10 bin kişinin izlediği Macaristan Kupası finalinde sosyal mesafe kuralı hiçe sayıldı

KURAL HİÇE SAYILDI

Bu karşılaşmayı kurallar gereği yaklaşık 10 bin kişi izlerken, her seyircinin diğer seyircilerle arasında 3 koltuk mesafe olması şartı konuldu. Ancak mücadele sırasında ve sonunda çoğunluk kurallara uymadı.

Tarihinde 8. kez bu kupayı müzesine götüren Honved'li oyuncular ve taraftarları, kazandıkları kupayla hep birlikte galibiyet pozu verdi. Bu sırada ne takım üyelerinin ne de seyircilerin sosyal mesafe kuralarına uymadıkları net bir şekilde fotoğraflandı. Ülkede şu ana kadar 4 bini aşkın korona vakası tespit edildi ve 500'ün üzerinde de insan öldü.

10 bin kişinin izlediği Macaristan Kupası finalinde sosyal mesafe kuralı hiçe sayıldı

Son Dakika Spor 10 bin kişinin izlediği Macaristan Kupası finalinde sosyal mesafe kuralı hiçe sayıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • irfan04: yine basa donecekler 2 1 Yanıtla
  • Vay: Bunlar akıllanmaz coronaya devam 1 1 Yanıtla
  • Xxx: Cesur yürek Avrupalı Türkler 1 0 Yanıtla
  • HLil: Başı sonumu var senin Pazaryerin staddan daha kalabalık.. 1 0 Yanıtla
  • Saf çoçuk: Dünyayı yöneten ailler rocekefeller ,rochild ,saros, 5g freakns hayvan hareketleri ,gıda kıtlıgı kaos bill gates ,virüsler ,cip, block chain, kısırlaştırılmış toplumlr, üstün ırk. Yada ulus devletleri kazancak insanlık 100 yıl daha nefes alacak yada tam biat , 1 0 Yanıtla
    Hello: Helal reyiz 0 0
  • Pes ya: O kadar insan maçı nasıl izliycekti Tabi ki kucak kucağa.Birşey serbest bırakıldı mı kural mural işlemez artık kardeşim.Bunu anlayın artık.Sosyal mesafe falan tınlamıyor insanlar. 0 0 Yanıtla

Advertisement