10 gün önce kavga ettiği husumetlisini yemek yediği esnada öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

10 gün önce kavga ettiği husumetlisini yemek yediği esnada öldürdü

İzmir'in Ödemiş ilçesinde gerçekleşen olayda bir kişi, 10 gün önce kavga ettiği husumetlisini lokantada yemek yediği sırada tüfekle vurarak öldürdü. Şüpheli daha sonra jandarma ekiplerine teslim oldu.

15.10.2021 14:34  Güncelleme: 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saat 07.30 sıralarında ilçeye bağlı Kaymakçı Mahallesinde bulunan bir lokantada meydana gelen olayda iddiaya göre Mustafa D., bir süre önce kavga ettikleri için aralarında husumet bulunan Uğur Uysal'ın lokantada oturduğunu gördü.

KANLAR İÇERİSİNDE YERE YIĞILDI

Bu esnada lokantanın yan tarafında bulunan kapıdan içeri giren Mustafa D., yanında getirdiği av tüfeğiyle Uysal'a ateş açtı. Uğur Uysal kanlar içerisinde yere yığılırken olayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede talihsiz adamın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Lokantada kanlı infaz! Husumetlisini yemek yediği sırada öldürdü

KARAKOLA GİDEREK TESLİM OLDU

Cinayet zanlısı Mustafa D., olayın ardından Kaymakçı Jandarma Karakol Komutanlığına giderek teslim oldu. Av tüfeğiyle öldürülen Uğur Uysal'ın cansız bedeni ise, savcı tarafından yapılan incelemeni ardından morga kaldırıldı.
Husumet sebebi henüz aydınlatılmayan ve cinayetle neticelenen olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

10 gün önce kavga ettiği husumetlisini yemek yediği esnada öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 10 gün önce kavga ettiği husumetlisini yemek yediği esnada öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Mustafa Cingöz: 20 SENE HAPİS İÇİN DEĞERMİYDİ SÖZDE ONA CEZA KESİYORSUN AMA OLAN YİNE SANA OLUYOR YATARIM EKMEK ELDEN SU GÖLDEN ÖYLE DEĞİL İŞTE HERKES DIŞARDA ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIRKEN SEN İÇERDE TEKNOLİJİDEN UZAK VE HİJYENDEN UZAK BİR YAŞAM SÜRÜYORSUN VE SENİN GİBİ KÖTÜ İNSANLARLA İÇ İÇESİN EN UFAK BİR SEBEPTEN KAVGA ÇIKARACAK POTANSİYELE SAHİP İNSANLARLA YÜZ YÜZE YAŞIYORSUN VE ORDADA BİRİLERİYLE HUSUMETLİ OLMAN KAÇINILMAZ BU DURUMDA ONLARIDAMI ÖLDÜRECEKSİN YOKSA BU SEFER ÖTEKİ TARAFA SENMİ GİDECEKSİN 89 7 Yanıtla
  • Mehmet Uvez: Her canlı ölümü tadacaktır dünya geçicidir 23 41 Yanıtla

Advertisement