14'üncü BeautyEurasia Fuarı Bu Sene 10.090 Ziyaretçi Ağırladı - Son Dakika
Güncel

14'üncü BeautyEurasia Fuarı Bu Sene 10.090 Ziyaretçi Ağırladı

14\'üncü BeautyEurasia Fuarı Bu Sene 10.090 Ziyaretçi Ağırladı

14. Uluslararası Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarı – BeautyEurasia, 12 – 14 Nisan tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlendi.

17.04.2018 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın önde gelen birçok seçkin kozmetik ve güzellik markasının yer aldığı BeautyEurasia geçen seneye göre yabancı ziyaretçi sayısını %28 arttırarak toplamda 10.090 ziyaretçiyi ağırladı.

Fuarda moda tasarımcısı Ivana Sert kendi adını taşıyan markasının yeni ürünü Heart Breaker rujlarının tanıtımını yaparken fuarın ikinci günü düzenlediği oturumda da güzellik sırlarını ve güzellik trendlerini ziyaretçilerle paylaştı. 3 gün süreyle ilgi çekici birçok oturum ve etkinliğe sahne olan fuarın son günü yapılan özel saç şovları ise ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Türkiye'nin lider sektörlerinde lider fuarlar düzenleyen ITE Turkey bünyesinde yer alan Platform Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen ve Avrasya Bölgesi'nin en büyük kozmetik fuarı olan 14. Uluslararası Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarı - BeautyEurasia; 12 – 14 Nisan 2018 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyaretçileri ile buluştu. 3 gün boyunca yoğun ilgi gören fuar, 99 ülkeden 10.090 ziyaretçiyi ve 23 ülkeden 280 katılımcıyı ağırladı.

Dünyanın dört bir yanındaki üretici ve tedarikçilerin ürün, hizmet ve teknolojilerini bir araya getiren BeautyEurasia'da, kozmetik, güzellik ve kuaför ürünlerinin yanı sıra stant etkinlikleri de ilgi odağı oldu. BeautyEurasia fuarında her yıl olduğu gibi bu yıl da Ekonomi Bakanlığı'nın desteğiyle Yurtdışı Alım Heyeti programı uygulandı.

Fuara dair bilgilere de değinen ITE Turkey Fuar Direktörü Filiz Mehmedova, "ITE Turkey olarak Türkiye ve Avrasya Bölgesi'ndeki derin tecrübe ve uzmanlığımızı, grubumuzun mevcut güçlü küresel ağı ile birleştirerek sektörün gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Bu çerçevede bu sene 23 ülkeden 280 katılımcı ile 99 ülkeden 10.090 ziyaretçi ağırladık. 12-14 Nisan 2018'de 14'üncü kez düzenlediğimiz BeautyEurasia, kozmetik sektörü temsilcilerine uluslararası alanda iş geliştirme, yeni satın alma, yeni iş ve iş birliği fırsatları yaratılmasına katkı sağlayan fuar, sektör liderlerini bir araya getirdi. Bir önceki yıl başarıyla yürüttüğümüz VIP Alım Heyeti Programı bu yıl da BeautyEurasia'da yer aldı. Program sayesinde fuar katılımcıları, çok sayıda uluslararası üst düzey alıcı ile bir araya gelerek yeni tedarik sağlama, iş geliştirme ve ortaklık kurma imkânı buldu.Türkiye, BDT (Bağımsız Devletler Topluluğu), Orta Doğu, Avrupa ve Latin Amerika'dan sektördeki çok sayıda VIP alıcı, Hosted Buyer alanında katılımcılarla bir araya geldi. Bu çerçevede katılımcılarımız açısından çok verimli bir fuar dönemi geçirdiğimizi düşünüyoruz. Profesyonel ekibimiz ile önümüzdeki yıl için çalışmalarımıza da şimdiden başladık" dedi.

IVANA SERT 'HEART BREAKER' İLE BEAUTYEURASİA'YA KATILDI

İlgi çekici panellerin yanı sıra ünlü isimleri de ağırlayan BeautyEurasia Fuarı'nda Ivana Sert de güzellik sırları ve trendlerini ziyaretçilerle paylaşmanın yanı sıra kendi adını taşıyan markasının yeni ürünü Heart Breaker rujlarının da tanıtımını yaptı.

3 gün boyunca süren fuarda ayrıca birbirinden etkileyici şovların yanı sıra güzellik trendlerinden marka sürdürülebilirliğine, perakende zincir fırsatlarından yasadışı kozmetik ürünlerle mücadeleye kadar sektöre yön verecek pek çok konu farklı panel ve oturumlarda masaya yatırıldı. Fuarın son günü yapılan özel saç şovları ise ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 14'üncü BeautyEurasia Fuarı Bu Sene 10.090 Ziyaretçi Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement