15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, KTSO Başkanı Mehmet Mescier, AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Güleç, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur ile BBP Karabük İl Başkanı Dursun Kıraç,...

15.07.2019 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, KTSO Başkanı Mehmet Mescier, AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Güleç, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur ile BBP Karabük İl Başkanı Dursun Kıraç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Cumhur Ünal, mesajında, "Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine yüce milletimiz, darbe girişimini, sokakları ve meydanları doldurarak, yeri geldiğinde ölümü bile göze alarak başarısızlığa uğratmıştır. Kahramanlık genlerini bünyesinde daima muhafaza eden milletimiz, geceler boyunca tuttukları demokrasi nöbetleri ile vatan ve bayrak sevgilerini tüm dünyaya bir kez daha haykırmıştır. 15 Temmuz'da milletimizin istikbaline ve inançlarına ağır bir darbe vurmak isteyenlere karşı gövdesini siper eden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum." ifadelerine yer verdi.

Niyazi Güneş de şunları kaydetti:

"Türk milletini esaret altına almak isteyenler, bu topraklardaki varlığımızı bin yıldır kabul edemeyenler, 15 Temmuz sonrasında yeni bir Anadolu hayal edenler, haince bir kalkışmayla aziz milletimize saldırıda bulunmuştur. Binlerce yıldır vatanı ve mukaddesatı için her türlü fedakarlığı gösteren milletimiz, kutsal saydığımız Mehmetçiğimizin üniformalarının arkasına saklanan hainlere 15 Temmuz gecesi iman dolu göğsünü siper ederek karşı durmuş, kendisine sıkılan kurşuna, topa, tüfeğe bedenini siper ederek geçit vermemiştir. Türk milletinin sahip olduğu bombalarla Cumhurbaşkanımızı hedef alan, Türkiye Büyük Millet Meclisimizi, Emniyet Müdürlüğümüzü ve Özel Harekat Başkanlığımızı vuran, milletimizin üstüne şuursuzca kurşun yağdıranlar, aziz milletimizin direnişi karşısında tutunamamıştır. Milletimiz o karanlık geceyi hep birlikte aydınlık sabaha kavuşturmuştur. Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi de minnetle anıyorum."

"Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyorum"

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier ise "15 Temmuz'da vatan, demokrasi ve bağımsızlık uğruna mücadele veren kahraman insanımız asırlar öncesinde olduğu gibi yine aynı kararlılıkla yaşadığı toprakları ve şanlı tarihini korumuş, iradesini zorbalara teslim etmemiş, tarihin sayfalarına altın harflerle kazınacak bir demokrasi destanı yazmıştır. 15 Temmuz'da canı ve kanı pahasına bu toprakları ve bayrağımızı korumak için her türlü fedakarlığı yapan şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Karabük İl Başkanı Altınöz mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizin birlik, bütünlük ve beraberliğini ortadan kaldırmayı amaçlayan alçak Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) amacına ulaşamamıştır. Gerçekleştirilmeye çalışılan hain darbe girişimi sonrası milletimizin önüne çıkabilecek her türlü engel ve zorluk karşısında halkımız dimdik durarak ülkemiz üzerindeki oynanan oyunu bozmuştur.

Bu kahramanlığın baş mimarları olan şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diler, gazilerimize de sonsuz teşekkür ederim."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement