15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Balıkesir'in Havran ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, 249 şehidin anısına 249 fidan dikildi.

12.07.2017 19:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Havran ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, 249 şehidin anısına 249 fidan dikildi.

Havran Kaymakamı Ahmet Türköz, Belediye Başkanı Emin Ersoy, protokol üyeleri ve vatandaşlar, ilk olarak Çanakkale kahramanı Seyit Onbaşı'nın kabrini ziyaret etti.

Seyit Onbaşı'nın kabri başında okunan duaların ardından kaymakamlık, belediye ve Orman İşletme Şefliği tarafından oluşturulan "15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı"na darbe girişiminde şehit olan 249 vatandaşın anısına 249 fidan dikildi.

Etkinlikte konuşan Kaymakam Türköz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri münasebetiyle kurumların katılımı ile böyle anlamlı bir etkinlik tertip ettiklerini söyledi.

Türköz, "Dün şehit aileleri ile başlayan programımız bugün kahramanız Seyit Onbaşı'nın kabir ziyareti ve son olarak 249 şehidimiz adına 249 fidanı toprak ile buluşturduk.15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programımız dolu dolu her gün bir etkinliğimiz var. Halkımızın teveccühü ve katılımı da oldukça fazla. Duyarlılık göstererek etkinliklere katılan tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Allah aziz milletimize böyle acılar yaşatmasın." şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Ersoy ise, "Geçtiğimiz yıl FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen başarısız darbe girişimi sonucu 249 vatandaşımız şehit olmuştu. Kocaseyit Mahallemizde şehitlerimiz adına fidan dikimi yapıyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement