15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Batman'ın Gercüş ilçesinde açılan yaz Kur'an kursuna devam eden öğrenciler, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında etkinlik düzenledi.

18.07.2017 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'ın Gercüş ilçesinde açılan yaz Kur'an kursuna devam eden öğrenciler, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında etkinlik düzenledi.

İl Müftülüğünde düzenlenen etkinlikte, kurs öğrencilerinden İsmail Torlak tarafından Kur'an-ı Kerim okundu, şehitler için dua edildi.

İlçe Müftüsü Ahmet Can, etkinlikte yaptığı konuşmada, yaz Kur'an kursuna devam eden çocuklarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yaz Kur'an kurslarında sadece Kur'an-ı Kerim dersi verilmediğine işaret eden Can, "Bizler şuna inanıyoruz. Yeryüzünün en masum mekanları camiler. En masum varlıkları da çocuklardır. Camilerimizin çocuklarla buluştuğu yaz mevsimi bizim için en kıymetli vakittir. Bu kurslar, birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin inşa edildiği mekanlardır. Bu programımız vesilesiyle 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz." diye konuştu.

Etkinliğe, Gercüş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, din görevlileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement