15 Temmuz Şehitler Derneği Başkanı Çoban Açıklaması - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Şehitler Derneği Başkanı Çoban Açıklaması

15 Temmuz Şehitler Derneği Başkanı Bedri Çoban, "Gençlerin FETÖ/PKK/PDY gibi terör örgütlerinin ağına düşmesini engellemek için çalışma yürütüyoruz.

09.04.2018 16:50

15 Temmuz Şehitler Derneği Başkanı Bedri Çoban, "Gençlerin FETÖ/PKK/PDY gibi terör örgütlerinin ağına düşmesini engellemek için çalışma yürütüyoruz." dedi.

Anadolu Ajansı (AA) Diyarbakır Bölge Müdürü Erdem Gültekin'i ziyaret eden Çoban, dernek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Çoban, 15 Temmuz'da hain darbe girişiminde vatan uğruna canını feda eden şehitlerin anılarını gelecek nesillere aktarmak için çabaladıklarını söyledi.

Şehit ailelerinin ve gazilerin sorunlarına çözüm odaklı çalışmalar yaptıklarını aktaran Çoban, şunları kaydetti:

"15 Temmuz hain darbe girişimi her platformda anlatarak toplumsal hafızayı canlı tutmak ve benzeri girişimlerin tekrarlanmaması amacıyla toplumsal birliktelik oluşturmayı hedefliyoruz. Toplumun genç nüfusuna 15 Temmuz öncesi ve sonrasını anlatarak, milli iradenin gücünü ve bilincini gençlere aşılıyoruz. Sosyo-ekonomik durumu düşük olan gençlere yardım yaparak FETÖ/PKK/PDY gibi terör örgütlerinin ağına düşmesini engellemek adına çalışmalar yürütüyoruz."

Öte yandan Çoban, Anadolu Ajansının 98. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Gültekin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Çoban'a AA'nın çalışmaları hakkında bilgilendirdi.

Çoban, Gültekin'e İstanbul'da 15 Temmuz'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini engellemeye çalışırken yaşamını yitiren 7 çocuk babası Askeri Çoban'ın fotoğrafını hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Şehitler Derneği Başkanı Çoban Açıklaması - Son Dakika


Advertisement