150 bin TL'sini aldıkları vatandaşın evine ikinci kez gelince yakalandılar - Son Dakika
3. Sayfa

150 bin TL'sini aldıkları vatandaşın evine ikinci kez gelince yakalandılar

Balıkesir'de aynı kişiyi ikinci kez dolandırmaya çalışan hırsızlar bu kez yakayı ele verdi. İlk dolandırıcılık olayınca kendilerini polis-savcı olarak tanıtıp emekli bir vatandaşın 150 bin TL'sini alan kişiler bu kez gayrimenkullerini satmasını istedi. Yaşlı adam aynı kişilere bir daha kanmayarak durumu polise bildirdi.

25.09.2020 13:29  Güncelleme: 16:11

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde kendisini polis-savcı olarak tanıtarak 150 bin TL'sini aldıkları vatandaşın evine ikinci kez gelen şüpheliler bu kez yakayı ele verdi.

BU KEZ GAYRİMENKULLERİNE GÖZ KOYDULAR

Bandırma'da 76 yaşındaki S.O. isimli emekli vatandaşı telefonla arayıp kendilerini polis-savcı olarak tanıtan şüpheliler 150 bin TL parayı elden teslim aldı. Aynı kişinin evine ikinci defa giderek bu kez gayrimenkullerini satmasını isteyen şüpheliler polis ekiplerince yakalandı.

ARAÇLARINI BIRAKIP YAYA DEVAM ETTİLER

Ankara'dan kiraladıkları araç ile Bandırma'ya gelen ve S.O.'dan istedikleri 150 bin TL parayı elden alan şüpheli S.K. (41) apartman çıkışında kıskıvrak yakalanırken, suç ortakları olan C.T. (32) ve İ.K. (39) araçla Erdek istikametine kaçtı. Bir süre sonra kaçtıkları aracı terk ederek yola yaya şekilde devam etmeye çalışan iki şüpheli, Gönen istikametine gittiklerinin tespit edilmesi üzerine polis ekipleri tarafından yaşanan kovalamaca sonucu gözaltına alındı.

Çok sayıda suç kayıtları olduğu öğrenilen S.K., C.T. ve İ.K. sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

150 bin TL\'sini aldıkları vatandaşın evine ikinci kez gelince yakalandılar
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa 150 bin TL'sini aldıkları vatandaşın evine ikinci kez gelince yakalandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement