23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Kültür Sanat

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu ilkokul öğrencilerine bıraktı.

22.04.2016 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu ilkokul öğrencilerine bıraktı.

Etkinlik kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, bir grup ilkokul öğrencisi ve öğretmenleri, Alimoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Alimoğlu, burada yaptığı konuşmada, Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluş günü olan bugünü Ulu Önder Atatürk'ün çocuklara armağan ettiğini hatırlattı.

Çocukların bayramı kutlayan Alimoğlu, bir milletin, ailenin en önemli varlığının çocuklar olduğunu belirterek, "Zaten dünyanın da en değerli varlığı insanlardır, insanların içinde de en güzelleri çocuklardır. Çocuklar iyi yetişirse günden güne güzellikleri artar ve güzel hayat kurarlar. Biz de sizlerin iyi yetişmesi ve güzel bir hayatınızın olması, ülkemizin güzelleşmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Şimdiden sizlerin bayramını kutluyorum." diye konuştu.

Aydınlıkevler İlkokulu öğrencilerinden Zeynep Karaman, Sena Yılmaz, Azra Özdal ve Ali Emre Çambaşı, Alimoğlu'nun koltuğuna sırayla oturarak isteklerini iletti.

Vali Alimoğlu, çocuklara kitap hediye ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement