28 Yıl Önce Memur Olarak Başladığı Belediyeye Başkan Oldu - Son Dakika
Yerel

28 Yıl Önce Memur Olarak Başladığı Belediyeye Başkan Oldu

28 yıl önce memur olarak başladığı belediyeye başkan olduSİNOP - Sinop'un Ayancık ilçesinde Hayrettin Kaya, 28 yıl önce memur olarak başladığı belediyeye başkan oldu.

17.04.2019 11:24

28 yıl önce memur olarak başladığı belediyeye başkan oldu

SİNOP - Sinop'un Ayancık ilçesinde Hayrettin Kaya, 28 yıl önce memur olarak başladığı belediyeye başkan oldu.

20 yıl mali hizmetler müdürlüğü görevi yapan, 8 yıl da tahakkuk biriminde çalışan Kaya, 28 yıl görev yaptığı Ayancık Belediyesi'nde, CHP'den başkan seçildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya, "Çok mutluyum tabii ki. 28 yıl Ayancık Belediyesi'nde görev yaptım. Son 20 yılımda mali hizmetler müdürüydüm. Ayancık'ın sorunlarını biliyordum. Çözüm yollarını da biliyordum. Halkımızın desteğiyle bu göreve talip olduk. Kazandık. Bundan sonrası içinde insanlarımızın umutlarına, taleplerine yardımcı olmak için, çözüm yolu üretmek için gece-gündüz çalışacağız. Daha önceki görevim mali hizmetler müdürüydüm. 20 yıldır bu görevi sürdürdüm. 31 Mart yerel seçimlerinde de aday olabilmek için istifa ettim. 28 yıldır Ayancık Belediyesi'nde çalışıyorum. Mutluyum. 28 yıldır Ayancık'ın, Ayancık Belediyesi'nin sorunlarını çok iyi bilen birisiyim. Çözüm yollarını da biliyorum. Bu 28 yıllık tecrübemizle çevremizle bu sorunların üstesinden geleceğimizi umuyorum ekibimizle birlikte, çalışma arkadaşlarımızla birlikte, hep birlikte çalıştık. Kazandık. Bundan sonra da yine hep birlikte çalışacağız. Çözüm yolları üreteceğiz. Belediyemizi, Ayancıkımızı layık olduğu yerlere taşıyacağız" dedi.

28 Yıl Önce Memur Olarak Başladığı Belediyeye Başkan Oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 28 Yıl Önce Memur Olarak Başladığı Belediyeye Başkan Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement